Nej, nej, nej, nej, nej – det kan du ikke

Skriv en kommentar
Del med verden:
På bustur

På bustur

Nogle dage kan man godt føle sig næsten normal. Det sker ofte når man har overskud på humør kontoen.

Jeg havde overskud i dag, altså på den glade konto. Jeg havde haft en god dag sammen med mine med-kursister hvor vi havde både grinet og diskuteret.

Vejret var godt – busforbindelserne dårlige på det tidspunkt vi fik fri – havde jeg fået at vide og blev senere overhalet af en bybus, der vist ikke var en dårlig forbindelse.

Jeg gik, jeg var glad, jeg nød både vejret og mine omgivelser, min by!

Jeg gik og gik. Min by! Min Stof2000 – men de havde ikke det jeg kiggede efter, som jeg egentlig ikke vidste hvad var og garn.. nej vel!

Guf fra Perlen

Guf fra Perlen

Kiggede indenfor i Perlen øverst på Østervold. Uha, hun har bare alt muligt, men ikke det jeg søgte efter, fandt nemlig ud af at det var sådan en fyr jeg søgte: Taskebøjle. Men hun havde da alt muligt andet man kan finde på at mangle, som de små sorte perler jeg altid mangler til de helt små dyr (øjne) eller det Perle 8 tråd jeg drømmer om at hækle tøj af til de små dukker, jeg selvfølgelig skal hækle her i vinter..

Vejret var skønt, men mine ben ville ikke helt som jeg ville og jeg endte med at tage bussen – yes! Jeg gjorde det, kunne finde ud af det og nej, hvor var det hyggeligt. Man ser jo en masse man aldrig oplever i bil 🙂

Nu sidder jeg på sofaen med benene oppe, pakket ind i tæpper, høj på Panodil (hvis man kan være det), varm the og en krop der kramper og gør så ondt, men! Hold da fest jeg har slugt en masse glædesbobler i dag (fedt udtryk Tove!) så det er det hele værd (bliver jeg ved med at fortælle mig selv).

Nu vil jeg bare fise den af og gnaske lidt på mine glædesbobler – kan I have en dejlig aften!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/nej-nej-nej-nej-nej-det-kan-du-ikke/

4 kommentarer

1 ping

Spring til kommentar-formularen

 1. Jo, jo, jo…det kan du da….sådan næsten da. Dejligt at du fik høstet nogle glædesbobler undervejs 🙂

  1. Hej Tove
   Ja, det var det hele værd, jeg skal bare huske at planlægge på forhånd næste gang 🙂

 2. Der er intet bedre end en dejlig dag – humøret bliver så godt <3

  1. Hej Gitte
   Ja, så absolut

 1. […] min famøse gåtur i tirsdags har jeg været meget syg med smerter i hele kadaveret. Det blev så slemt at jeg måtte på et […]

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.