Mød Jerry – den sørgmodige mus

Del med verden:
Jerry, den sørgmodige mus

Jerry, den sørgmodige mus

Her på campingpladsen, på vores vej, fik vi lagt dræn i vejen i foråret. Vi fik sået græs og har passet det med vanding. Så hørte jeg en dag en af beboerne fortælle at musene åd græsfrø så derfor havde de sat musefælder op – ikke i deres telte, nej væk fra deres telte..

Hvorfor? Vi deler naturen med diverse dyr, inklusive mus. Jeg kan godt forstå at det kan være nødvendig med fælder hvis musene går i fødevare eller er ødelæggende, men da ikke at slå dem ihjel fordi de spiser frø?

Her hos os har vi længe haft en lille markmus, der kom på besøg, Buller kaldte vi ham. Jeg er bange for at han er død, for han har ikke været her længe, men mon ikke han nåede at fortælle sine børn om Tulles Zoo? I dag kom der en lille fister løbende hen over gulvet og han var ret ligeglad med mig 🙂

Jerry her er en lille påmindelse om at mus også har følelser !

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/mod-jerry-den-sorgmodige-mus/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping