Miniature bamse til Mor

Miniature bamse til Mor - julen 2013

Miniature bamse til Mor – julen 2013

Egentlig havde jeg ikke regnet med at hækle gaver i år – jeg blev alt for stresset af det sidste år, men men..

Denne her miniature bamse lå under træet til min Mor. Jeg ved at den vil betyde meget for hende og det betyder noget for mig 🙂

Garnet er 25% Alpaca, 25% Merino Uld og 50% Akryl.

Jeg delte garnet i 3 tråde og spandt tråden om den lille trisse – noget af et arbejde. Det viste sig også at tråden var så skrøbelig at jeg ikke kunne sy delene sammen med den. I stedet brugte jeg almindelig sytråd.

Jeg er lidt ked af at skulle af med ham (og det er Fotografen også), men jeg har lovet mig selv at være bedre til at forære mine kreationer væk 🙂

Miniature bamse til Mor - julen 2013

Miniature bamse til Mor – julen 2013

Han er kun en lille håndfuld og når vi nu snakker om hænder, kan jeg fortælle at jeg tror mine dage som miniature hækler er ved at være over. Mine fingre føles som bylder og kommer nok til at tage nogle dage om at vende tilbage til normalen 🙂

Hvis jeg nu skulle få lyst en anden gang, så efterlyser jeg noget lækkert, uldent garn, der enten er utrolig tyndt spundet eller kan deles uden at de enkelte tråde bliver for ustabile?

Jeg er meget stolt af resultatet <3

 

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/miniature-bamse-til-mor/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping