Min Tilda – klar til pynt

Skriv en kommentar
Del med verden:
Tilda - alle dele færdige

Tilda Рalle dele færdige

Som altid når jeg er ved at kunne se enden på et projekt, så finder jeg  på alle mulige overspringshandlinger. Jeg har stadig ikke fundet ud af hvorfor det er sådan Рjeg burde jo være klar og have travlt med at blive færdig..

Tilda viste sig at v√¶re l√¶ngere end jeg havde regnet med, men jeg syntes at¬†propotionerne passer fint. Jeg ved ogs√• at man absolut ikke skal d√łmme noget¬†forkert eller grimt f√łr man er helt f√¶rdig.

Nu skal jeg til at pynte Tilda. Jeg tror at arbejdsgangen bliver:

 • sko
 • h√•r
 • √łjne
 • vinger
 • kjole
 • arme
 • h√•ndpynt (har ikke besluttet hvad hun skal holde)

Jeg er optimist og sikker p√• at hun bliver f√¶rdig i dag ūüôā

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at f√• adgang til de gratis h√¶kleopskrifter - dagen f√łr alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


F√łlg mig p√• Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/min-tilda-klar-til-pynt/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg kender det ogs√• alt for godt. Der kan laves s√• mange overspringshandlinger for at undg√• at montere h√¶klet√łj. Men jeg tror hun bliver rigtig fin, jeg gl√¶der mig til at se hende helt f√¶rdig ūüôā

  1. Hej Tanja
   Ja, det er nogen gange helt forf√¶rdeligt ūüôā
   Jeg er glad for hende og glæder mig til at vise hende frem..

  • bente on 2. december 2012 at 17:26
  • Svar

  Glæder mig til at se det færdige resultat,

  1. Hej Bente
   Du beh√łver ikke vente s√• meget l√¶ngere – fotografen er ved at tage billeder ūüėČ

 2. Iiihhhhh det kender jeg alt alt for godt. Har ogs√• t√¶nkt mange tanker om hvorfor det forholder sig s√•dan. Og gang p√• gang siger jeg til mig selv, bliv nu f√¶rdig… Jeg elsker jo tilfredsheden ved et f√¶rdiggjort arbejde, men p√• tros har jeg mange som i rigtig rigtig mange ligevedogn√¶sten projekter liggende… Hjernen bobler bare over nogen gange med nye og mere fantastiske projekter end lige det man sidder med i h√¶nderne.
  Din Tilda dukke skal nok blive f√¶rdig, for den har jo allerede liv i sig….

  1. Hej Gry
   Det er altid dejligt n√•r man ikke er alene – troede egentlig det bare var en af mine mentale briste ūüėČ
   Jeg bliver ogs√• altid revet med og t√¶nker ikke lige igennem at det jo ogs√• skal g√łres f√¶rdigt..
   Tilda er færdig og fotografen er med hende!

G√łr min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.