Mentale lykkepiller

Skriv en kommentar
Del med verden:
Glad Tulle Momsemor

Glad Tulle Momsemor

Hallo derude!

Jeg har været i live i 2 dage nu – sådan rigtig jeg kan mærke mig selv i live – sådan rigtig boblende i live – rigtig syngende irriterende i live..

Den 11. maj var første dag uden alle de gamle piller. Det vil sige at det i dag er dag 5 i den første udtrapning og dag 5 omtales som langt den værste dag hvorefter det begynder at gå bedre.. hahahaha, undskyld, jeg er lidt manisk i øjeblikket fordi jeg er så til stede i livet, men hvis i dag er den værste dag, så glæder jeg mig altså til i morgen 🙂

Egentlig er jeg ligeglad, jeg har besluttet at være ligeglad, at forsøge at lade som ingenting, ikke måle, veje, vende og dreje men forsøge bare at acceptere tingene som de er.

Der er gode dage og der er dårlige dage, det vigtigste er at jeg ikke føler mig dopet, men klar i hovedet.

Jeg skriver en masse noter for tiden til en serie indlæg omkring lykkepiller, men jeg vil have lidt mere overskud inden jeg fyrer løs og for tiden går min energi på at indhente det forsømte med huslige opgaver og dem, der betyder noget for mig.

Jeg skulle have været til læge i morgen, men jeg har brug for en uge mere før jeg kan se den fulde virkning af at smide pillerne, derfor har jeg udskudt den til i næste uge.

Det er også først der at jeg vil se om jeg også vil trappe ud af den sidste pille, rigtig dum ting at sige for ved du hvad? Jeg har allerede bestemt mig – jeg har aldrig brudt mig om at tage piller og pludselig var jeg begravet i dem – hvad fik jeg ud af det? 4 måneder i helved.

Nå, men jeg forsøger at holde en dæmper på mig selv så jeg ikke brænder ud, der er jo også en dag i morgen. Jeg håber at du også har haft en dejlig dag, tros regnen. Det er svært at forestille sig at det bliver sommer, ikke?

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/mentale-lykkepiller/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Hvor er det da bare dejligt at læse.
  Godt kæmpet du

   • on 26. maj 2012 at 21:51

   Tak fru Tove :O)

 2. Åhh hvor er det bare dejligt at høre, ja, ikke om de sidste 4 mdr. men om din nyfundne livsglæde. … så gør det jo ikke så meget det pisregner ;o) .. som en trøst meldes der jo om sol og varme til weekenden.
  Sikke et skønt billede, den bliver man da glad af…..

   • on 26. maj 2012 at 21:49

   Hej Irene

   Ja ikke :O)
   – og nu da jeg endelig får svaret kan jeg kun sige: “super lækkert med den sol” :O)

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.