Maus, Mivs og Den (ikke) Charmerende Heks

Del med verden:

Der hersker en ikke så rar stemning her i hjemmet for tiden. Jeg er nemlig i gang med at oversætte og hækle “Den Charmerende Heks” fra Little Owls Hut. Det bryder musene sig slet ikke om…

“Maus, kan du også mærke at fingrene er kolde?”, spurgte Mivs mens de var ved at hjælpe mig med at putte de hæklede fingre i hver sin pose – lidt styr skal der være på det.

“Ja Mivs, og jeg er sikker på at den her bevægede sig”. Mivs peb højt og smed fingeren fra sig. Det var absolut ikke en god ide, for den landede tungt på Mavs’ tå hvilket fik ham til at stikke i et hyl!

“Kan I  holde op med det pjat!” vrissede jeg og smed selv de sidste fingre i posen. Næste gang I tilbyder at hjælpe, så gør det venligst uden alt det vrøvl. Mivs og Mavs forsvandt hurtigere end man kunne nå at  sige BØH!

Nu skal jeg hygge mig med at oversætte opskriftsdelen med samling af fingrene til en hel hånd og arm men pludselig fanger jeg en lille bevægelse ud af øjenkrogen.. Mivs og Mavs er ikke at se. Den ene pose med fingre rasler svagt, hmm. nu har de også smittet mig med deres hysteri, sikke noget pjat..

Little Owls Hut, Den Charmerende Heks med Mivs & Mavs

Little Owls Hut, Den Charmerende Heks med Mivs & Mavs


Little Owls Hut opskriften på “Den Charmerende Heks” bliver udgivet på dansk i løbet af den næste måneds tid.

Garn: www.missmary.dk/cotton-8-4-miss-mary-41
Miss Mary Facebook gruppe:
www.facebook.com/groups/1503497499888051

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/maus-mivs-og-den-ikke-charmerende-heks/

1 kommentar

    • Maria Hoffbeck on 7. marts 2016 at 10:30
    • Svar

    Ha ha, det er du go til 🙂
    God fornøjelse med oversættelse, dejligt at du gør det 🙂
    Og en skøn dag herfra.

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping