Marianne om garn og kaffe

– når man er træt og ikke vil i seng
Skriv en kommentar
Del med verden:

Marianne om garn og kaffe
Marianne om garn og kaffe

Godaften, eller morgen eller hvad det nu er når du læser dette.

I dag har jeg været sammen med min datter og det yngste barnebarn, Connor, der er 9 måneder gammel.

Det har været en skøn dag. Hyggelig, og længe savnet, ævl med min datter og kærligt samvær med den skønne Connor, der smiler når jeg dukker op 🙂

Efter sådan en dag er jeg træt, men på den dejlige måde, og da jeg landede hjemme, her til eftermiddag, smed jeg mig på sofaen, tændte varmepuden og faldt i søvn til en lydbog (ikke første gang, men så kan man jo spole tilbage).

Salat fra FøtexPå vejen hjem havde jeg købt en salat i Føtex, som jeg fik til aftensmad og endnu engang, undrer det mig hvorfor salatstykkerne skal være så store og hvorfor de tykke dele skal med – jamen altså, det kan ødelægge hele fornøjelsen for mig – “så lav den selv” hører jeg jer råbe.. næj, her spiser vi desværre ikke så meget salat.

Marianne om garn

NÅ! Du tænker nok hvad formålet med dette blogindlæg egentlig er, og ja, der er intet formål, ikke andet end jeg synes I kan have godt at blive mindet om at jeg blot er et almindeligt menneske.

Ikke en stor virksomhed  med en blogger ansat – jeg er mig! Hallo, Marianne is in the house..

Kan du mærke det? Jeg er lidt vrøvle? Jeg er træææt! Har læst i en rigtig bog, men lagde den fra mig, for jeg laver så meget spændende på min blog for tiden (ikke noget du kan se).

Jeg lærer nyt næsten hver eneste dag og når jeg har det godt nok, vil jeg gerne nørde lidt, bare indtil de små grå slukker for lyset og siger godnat.

Marianne om garn og kaffe – mest kaffe

Nå, du – jeg sidder så her med en kop kaffe, faktisk en hel kande, og forestiller mig at det kan holde mig vågen og frisk nok til at få noget ud af at sidde her – virker det? Måske, ellers bliver resultatet blot at jeg ikke kan sove 🙁

Marianne om garn og kaffe – mest garn

Jeps, hele 4 strikketøj’er har jeg kastet mig ud i, men det ved du måske godt?
De 2 er godt på vej, eller det ene kun, faktisk. Halstørklædet til Rose skal være bredere, huen til Connor troede jeg faktisk var for stor, men fik den heldigvis prøvet i dag – den passer 🙂

Trøjen til James er påbegyndt med en krave og huen til Storm skal have afgjort størrelsen på lørdag – det skal nok gå.

En hemmelighed

Jeg er laaaaangsom til både at strikke og hækle, altså sådan, virkelig langsom. Det er der ikke ret mange der ved eller tror, men sådan er det. Derfor er de 4 små projekter indtil videre de eneste vinterprojekter, men det betyder jo ikke at der ikke kan komme lidt hæklerier!

Hæklede trøstemus

Er du med på bølgen? Jeg kom til at hækle én, det blev til to, ja, så tog det om sig. Det er mus til projekt “Trøstemus“, men kæresten tror ikke på at de kommer afsted – jeg holder nemlig af dem allesammen 🙂

Elsker mine regnbuemus – ud over at være Trøstemus, sender de nemlig også varme et andet sted hen <3

Hæklede trøstemus

Over and out her fra

Slut for i aften, hvis du læste med så langt, tak for din tålmodighed og tak for tålmodigheden til jer, der vente længe på svar på email og beskeder – som sagt – her er kun mig 🙂

Kan I have det godt <3


 

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/marianne-om-garn-og-kaffe/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.