Magisk cirkel / Magic ring – hvorfor og sådan

De fleste opskrifter på hæklede dyr og andre skabninger, involverer en Magisk Ring. Der er mange, der giver op og tit fordi de ikke forstår hvorfor de skal lave sådan en ring og fordi de ikke giver sig selv tid til at lære det.

Man hækler gerne en rund “bold”, der bliver fyldt med fiberfyld, enten til hoved eller andre dele. Man kan starte sådan en bold ved at hækle f.eks. 4 luftmasker, 1 kædemaske i den første maske for at forme en ring, og derefter hækle det ønskede antal fastmasker i ringen.

Det er så men ganske fint, men hullet i ringen bliver for det meste så stort, at man kan se fyldet igennem når man er færdig.

Den magiske ring

Det er her den Magiske Ring kommer ind i billedet. Med den bliver hullet, til sidst, lukket helt og giver et rigtig flot resultat 🙂

Kig denne lille video godt igennem og derefter en gang mere mens du selv prøver. Lykkes det ikke første gang, jeg så bliv ved indtil det gør – det skal nok lykkes til sidst og er alt arbejdet værd. Der er jo ingen af os der bare samler en hæklenål op og hækler flotte dyr i første forsøg – I skulle se hvad jeg har fået fremstillet siden jeg startede med at hækle, de er senere destrueret 😉

 

Når først du har lært at hækle en Magisk Ring og en bold, så kan du hækle det hele 😉

Tulle Momsemors hæklehjælp index 🙂

1. Løkken & Luftmasker 2. Fastmaskerne 3. Den magiske ring

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/magisk-cirkel-magic-ring-hvorfor-og-sadan/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping