Lille Jimmy – Design Cecilie Hansen

Min niece Cecilie er fabelagtig til at tegne, virkelig!

Jeg har længe haft lyst til at hækle noget som jeg ikke havde opskrift på, altså noget der var “mit eget”. Det er svært ikke at blive inspireret af andre opskrifter, så derfor bad jeg Cecilie om hjælp 🙂

Det skal være rimlig simpelt sagde jeg, for jeg vidste ikke helt hvor svært det ville være. Cecilie tegnede, ikke kun én, men hele 4 tegninger og her er den første:

Lille Jimmy

Lille Jimmy - Design Cecilie Hansen

Lille Jimmy – Design Cecilie Hansen

Er han ikke bare dejlig? Det har været rigtig sjovt og jeg glæder mig allerede til de næste 3 🙂

Jeg måtte også få Fotografen til at køre mig et smut ned i byen, for Cecilie havde sagt at det var vigtigt at det var en grøn knap 🙂

Den største udfordring har egentlig været at holde mig til designet, som Cecilie har tegnet det, for jeg fik hele tiden ideer til hvad jeg kunne tilføje eller ændre, absolut ikke fordi jeg ikke var tilfreds med Cecilies tegning,  det var jeg, men bare fordi at jeg rent faktisk opdagede at jeg havde fantasi 😉

Tak Cecilie <3

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/lille-jimmy-design-cecilie-hansen/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping