Lækkerier i garnkurven

Veste til James og Rose

Ugen her indeholder et par negative indslag, derfor skal de andre dage helst være af de gode. Ud over mandag, er der ikke overskud til familie, derfor må den stå på håndarbejde og garn i det hele taget 🙂

Mandag bød på en hyggelig tur ud at besøge min mor, vi skulle mødes i byen og det er altid en god lejlighed til at købe garn.

James og Rose bruger deres veste, derfor vil jeg gerne strikke et par stykker mere, dog med mere knald på farverne denne gang.

Lækkerier i kurvenUldma er en lille garnbutik i Randers, men selv om rammerne ikke giver plads til de store armbevægelser, så oser der af lækkert garn, kits, der er strikket op, strikkepinde og en masse andre lækkerier.

Alpaka findes ikke i de stærke farver, som jeg ledte efter, så Tina fandt Cool Wool fra Lana Grossa frem, en lækker merino uld og der var farverne jo 🙂

Roses ynglingsfarve, lilla og en stærk petrol til James (y) Garnet er selvfølgelig en verden til forskel fra alpaka, men lækkerhed kommer jo også i mange banderoler 😉

Tina, fra Uldma, havde også en glædelig nyhed.

Da jeg skulle i gang med det strikkede sjal (opdatering en af dagene), manglede jeg en Knit pro karbonz rundpind 3mm og karbonz strømpepinde. Det havde Tina desværre ikke hjemme, så jeg måtte ty til lidt nethandel og ventetid. Det var desværre ikke en heldig oplevelse, så stor var min glæde da Tina kunne fortælle at jeg fremover kunne købe dem lokalt igen. De er selvfølgelig også på webshoppen og kan stærkt anbefales. Jeg gav  min mor karbonz strømpepinde i julegave og dem blev hun meget glad for 🙂

Jeg håber på at være lidt mere fremme i skoene her på bloggen, så hold øje!

Jette Andersen spurgte til om “Seems Like Old Times sjalet” kunne laves til et baby tæppe – og det kan det da. Derfor arbejder jeg på at omskrive opskriften (med tilladelse) så at der kommer et smukt baby svøb ud af det. Jette test hækler.

OBS! Dette er ikke et sponsoreret indlæg 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/laekkerier-i-garnkurven/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping