Kreatasken anno 2016

Skriv en kommentar
Del med verden:
  • Kreatasken anno 2016

Kreataske 2016 - materialer

Min kreataske fra 2012 (linket viser Jannes model) trænger til at blive udskiftet. Jeg er heller ikke helt tilfreds med den. Den lukkes med snore og giver ikke det store overblik. Jeg har tit tasken med når vi kører på tur og i bilen er det endnu svære at finde rundt i den.

Derfor har jeg tilbragt meget tid på Pinteres med at søge efter en ny symodel og det endte med at blive en købe opskrift fra Noodlehead. Den ser ud til at have alt det jeg efterlyser, men den ser også lidt avanceret ud 🙂

Jeg kaster mig over projektet med den indstilling, at ting tager tid og at jeg gerne vil ende med noget jeg bliver glad for – i mange år.

I dag går starten. Opskrift er printet og jeg er i gang med at lave en materialeliste, for i eftermiddag går turen til Stof2000 i Randers – jeg glæder mig helt vildt!

Kan I have en dejlig dag:)

Jeg tager ekstra billeder undervejs og smider dem på Instagram

Følg mig på Instagram

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/kreatasken-anno-2016/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.