Krearum lykkerus

Skriv en kommentar
Del med verden:
Tulle gør stadig rent

Tulle gør stadig rent

Jeg er bare helt vild glad i dag og det er dejligt. Oprydningen og rengøringen skrider lige så stille frem. Jeg har valgt at lave meget små mål og indse at det kommer til at tage tid, men for hvert rum, der bliver efterladt ryddelig og rent, ja så stiger humøret 🙂

Jannes gamle værelse er nu færdig og jeg har sat en ekstra reol op derinde. Der ligger nu alt mit stof og mit garn.. mine bøger, blade.. ja.. det er MIT. Havde slet ikke forestillet mig at det ville betyde så meget at have mit eget rum.

Nikolai har sat en lænestol derind, som han ikke har plads til, sådan en ungdoms agtig en og der har jeg siddet lidt i dag og bare kigget rundt, nydt mit rum. Der står også en træskammel som han har lavet i skolen, den tror jeg skal males og have et betræk på, så den bliver blød – så kan jeg sagtens forestille mig at jeg kunne falde i søvn i stolen 🙂

Fotografen samler på malerier så alle vore vægge er dækket, der er ikke en reol eller hylde man kan sætte noget på, men det har jeg fået nu – hvor har jeg savnet det!

Næste projekt er at få købt en masse kurve så jeg kan sortere mit garn. Der er tændt en glød i mig og det føles rigtig godt!

På downside så har jeg ondt som ind i helved, men ved du hvad? Det går nok alligevel, rengøringen har en god virkning på mine dystre tanker, så jeg kæmper videre – i morgen har jeg planer om at angribe stuen ;O)

Den lille familie på Kreta har en dejlig ferie – det varmer også at vide – de fortjener det!

Tulle – over and out!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/krearum-og-ondt-i-skroget/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • ann on 15. oktober 2012 at 10:30
  • Svar

  Hvor lyder det dejligt med eget rum. DET VIL JEG OGSÅ HA…. he he – med tiden. Alle trænger vi til at lukke døren og bare være os selv.
  Det lyder dejligt du er ovenpå og fuld af virkelyst.
  Ha nogle dejlige dage…. Tak for dine besøg på min blog. Dine kommentarer varmer så dejligt 😀
  Store kram til dig

  1. Hej Ann
   Her er det ikke så meget at kunne lukke døren, mere at have et sted at opbevare alle mine ting, overblik og nu det så småt er kommet på plads, så gør alle de dejlige farver mig glad i låget 🙂
   Du skal nok få – dine børn flyver desværre også en dag fra reden – forsøger stædigt at holde fast i den sidste :O)
   Velbekomme – det er dejligt at læse din blog!

 1. Dejligt for dig og det vil du blive meget glad for.

  1. Hej Tove
   Rigtig glad også fordi jeg kan mærke at der er så meget positiv energi derinde, jeg kan bare gå ind og stå der lidt, så kommer der små glædes bobler ;O)

 2. Kan love dig at sit helt eget kreaværelse bare er lykken. Sådan et sted hvor man bare kan rode og reagerer og lukke døren.
  Det har jeg nemlig osse !!

  1. Hej Irene
   Ja, det var faktisk dig, der inspirerede mig til at jeg skulle have et – tak for det 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.