Kan man lære en gammel hund…

Skriv en kommentar
Del med verden:
Gammel hund ?

Gammel hund ?

Kan man lære en gammel hund nye tricks?

Ja, åbenbart – og nu bryder I ud i kor og siger “sådan har jeg da altid gjort” – ja, men det har jeg ikke, ikke før i dag 🙂

Jeg har ikke kunnet undgå at ligge mærke til at mit hækling bliver løsere og det er frustrerende, specielt når der skal fyld i (jeg hækler meget sjældent hvidt, hvor det ikke ville gøre forskel).

Løst? Så springer vi en størrelse ned. Stadigvæk løst? En mere ned.

I dag sad jeg og blev irriteret over at fyldet var alt for synlig (jeg er hysterisk hvad det angår). Det var med 8/4 bomuld og en 2.00 mm nål!

Så er det sådan at jeg før, faktisk utrolig mange gange, har lagt mærke til at de der skøre amerikanere, altid snor garnet et par gange om lillefingeren. Det har ligget og rumsteret uden at mine få hjerneceller har kunnet kæde de 2 ting sammen..

Så snoede jeg garnet og vupti! Nu kan jeg knap nok få nålen i maskerne! Der skal selvfølgelig lige arbejdes på teknikken, ellers tror jeg ikke kroppen kan holde til det, men glad, det er jeg skam og det ser meget bedre ud. Jeg kan stadig se fyldet en smule, men med brunt garn og hvidt fyld er det nok svært at skjule det 100%.

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/kan-man-laere-en-gammel-hund/

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Heldigvis bliver man aldrig for gammel til at lære nyt. Det vanskelige ligger i vores indgroede vaner, de er meget sværere at lave om på. Fyld der kan ses igennem, kan bare ødelægge alt arbejdet, så jeg kan godt forstå din frustartion. Farvet karteflor kan anvendes til fyld og det behøver kun at være i det yderste lag ud mod det hæklede.

 2. Jeg havde slet ikke tænkt at det kunne have en betydning for fastheden på det man hækler. Så nogle gamle hunde kan lære nye tricks 😉

  • Nanna on 1. april 2014 at 16:56
  • Svar

  Dejligt at du har fundet en løsning. Jeg har det modsatte problem – nemlig at jeg hækler for stramt, men jeg er ret hysterisk med at der ikke må kunne ses fyldet 🙂

  • Anne on 31. marts 2014 at 21:36
  • Svar

  Er glad for at læse at der ER en fidus ved at vikle om lillefingeren.. jeg har gjort det siden jeg lærte mig selv at hækle via div. youtube guides for et års tid eller to siden, men aldrig rigtig vidst hvorfor. Når jeg har hæklet rigtig meget, er det endda den venstre hånd jeg får mest ondt i, for det er der jeg strammer garnet – så jeg havde faktisk overvejet at forsøge at vænne mig fra snoningen om lillefingeren 😉 Det overvejer jeg slet ikke længere! Den snoning skal bare blive der! 😉

  • ann on 31. marts 2014 at 13:34
  • Svar

  Godt du fandt en løsning på dit problem 🙂 Forstår godt dit problem med at fyldet ikke må kunne ses.
  Selv har jeg haft et lignende problem når jeg har strikket, men har løst det ved at væve tråden i mellem alle fingre. Det hjalp 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.