Julen varer lige til Påske..

Kylle, Rylle & Pylle

Kylle, Rylle & Pylle

Det siger Fotografen og er derfor Holger Rensdyr fik lov at være med i billedet, sammen med Kylle, Pylle & Rylle.

I går var det fantastisk godt vejr da jeg kørte op til Randers sygehus for at få en knoglescanning. På grund af tidlig overgangsalder og, da tiden blev bestilt, behandling med Prednisolon, der afkalker, mente min læge det var en god ide og det skader jo ikke. Jeg er dog ikke nervøs da min mor netop er blevet scannet og har knogler som en ungmø 😉

Det var en ung læge, der skulle lave scanningen og han fik mit humør helt i top da han spurgte (lidt genert) “Er der chance for at du er gravid?”,.. “He he he” grinede jeg, “Nej, men tak fordi du spørger”.. ha ha, sikke en dejlig dag!

Jeg fik mig også et lille grin over min parkering i deres parkeringshus – jeg er vitterlig håbløs til at få min bil frontalt ind i en parkeringsbås, jeg er bedre når der er plads til at bakke den ind. Det bevirkede også at den holdt utrolig skævt, men parkeret, det var jeg. Nu er der så bare det at der er knækket en nøgle i låsen i føresiden, så da jeg skulle låse bilen op i passagersiden, var den så tæt på en mur at jeg næsten måtte kravle hen over kølerhjelmen for at komme til låsen 😉

Hjemme igen var der gået forår i skidtet og jeg kastede mig over påskefarverne og afstedkom disse dejlige kyllinger.

I dag kommer Fotografen tidlig hjem og så skal vi en tur ud i solskinnet. Den verdensomspændende finanskrise er nu også nået til vores hjem og giver en masse spekulationer og tunge tanker, derfor trænger vi til at få luft under vingerne..

Hav en dejlig dag og skulle du have forslag til en pæn kant på et hæklet tæppe, så må du gerne skrive det, linke eller sende et billede – jeg syntes det er meget svært at finde noget jeg kan lide 🙂

I dag er der ca. 33 dage til Lillebror forventes <3

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/julen-varer-lige-til-paske/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping