Julen varer lige til Påske..

Del med verden:
Kylle, Rylle & Pylle

Kylle, Rylle & Pylle

Det siger Fotografen og er derfor Holger Rensdyr fik lov at være med i billedet, sammen med Kylle, Pylle & Rylle.

I går var det fantastisk godt vejr da jeg kørte op til Randers sygehus for at få en knoglescanning. På grund af tidlig overgangsalder og, da tiden blev bestilt, behandling med Prednisolon, der afkalker, mente min læge det var en god ide og det skader jo ikke. Jeg er dog ikke nervøs da min mor netop er blevet scannet og har knogler som en ungmø 😉

Det var en ung læge, der skulle lave scanningen og han fik mit humør helt i top da han spurgte (lidt genert) “Er der chance for at du er gravid?”,.. “He he he” grinede jeg, “Nej, men tak fordi du spørger”.. ha ha, sikke en dejlig dag!

Jeg fik mig også et lille grin over min parkering i deres parkeringshus – jeg er vitterlig håbløs til at få min bil frontalt ind i en parkeringsbås, jeg er bedre når der er plads til at bakke den ind. Det bevirkede også at den holdt utrolig skævt, men parkeret, det var jeg. Nu er der så bare det at der er knækket en nøgle i låsen i føresiden, så da jeg skulle låse bilen op i passagersiden, var den så tæt på en mur at jeg næsten måtte kravle hen over kølerhjelmen for at komme til låsen 😉

Hjemme igen var der gået forår i skidtet og jeg kastede mig over påskefarverne og afstedkom disse dejlige kyllinger.

I dag kommer Fotografen tidlig hjem og så skal vi en tur ud i solskinnet. Den verdensomspændende finanskrise er nu også nået til vores hjem og giver en masse spekulationer og tunge tanker, derfor trænger vi til at få luft under vingerne..

Hav en dejlig dag og skulle du have forslag til en pæn kant på et hæklet tæppe, så må du gerne skrive det, linke eller sende et billede – jeg syntes det er meget svært at finde noget jeg kan lide 🙂

I dag er der ca. 33 dage til Lillebror forventes <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/julen-varer-lige-til-paske/

8 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Ingrid on 1. marts 2013 at 20:14
  • Svar

  Hvor er de super søde de små kyllinger 🙂 mon der skulle være en opskrift et sted ? God weekend 🙂 ps. Håber jeg bliver mormor her i weekenden

   • on 2. marts 2013 at 08:06

   Ja, er de ikke 🙂
   Opskriften er på engelsk, men hvis du er frisk på det, så finder du dem her:
   Det kræver også at man er medlem af Ravelry (gratis og dejligt):
   http://www.ravelry.com/patterns/library/eggy—the-cute-chick

   Husk at fortælle når du er blevet Mormor!

  • Nanna on 1. marts 2013 at 12:35
  • Svar

  Hold da op hvor det nærmer sig at lillebror endelig kommer ud og hilser på, det bliver så spændende for jer allesammen og især hvordan Rose mon tager det 🙂

  Haha, sikke dog et spørgsmål :-p Nu er jeg noget yngre, men jeg kan godtnok heller ikke tælle på en hånd hvor mange gange læger har spurgt mig før undersøgelser om jeg var gravid.. Så jeg tror faktisk lidt at det er noget de skal spørge om, men ja jeg kan godt se det komiske i det når man tager din alder i betragtning 😉

  Sikke nogle søde kyllinger 🙂

  God weekend! Kram fra Nanna

   • on 2. marts 2013 at 08:03

   Hej Nanna
   Ja, det er sjovt som tiden går på en anden måde denne gang, men nu har vi jo også Rose som vi kan hygge os med 🙂
   Ja, de er bragt foråret ind i stuen 😉

 1. Kan lige se billeder af din tur op over kølehjemen ha ha
  Den færdigmonterede sengerand er blevet så fin og skønne farver, det bliver da vildt spændende med familieforøgelsen, sådan en måned går jo hurtigt 😉

   • on 2. marts 2013 at 08:02

   Hej Aslaug
   Ha ha.. heldigvis er jeg god til at grine af mig selv, så jeg hyggede mig 🙂

  • ann on 1. marts 2013 at 09:54
  • Svar

  Den næste måned kommer til at fare afsted…. det bliver spændende.
  Der er da masser at grine af, når du bevæger dig ud i “virkeligheden” hahahaha.
  Håber resultaterne af scanningen bliver som du forventer, men det er betryggende at vide, at arvemassen er i orden 😉
  Ha en dejlig dag Marianne

   • on 2. marts 2013 at 08:01

   Hej Ann
   Ja, puha det er tæt på nu 🙂
   – håber du får nydt det fantastiske gode vejr!

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping