Jul i Tulles Dyrereservat

Skriv en kommentar
Del med verden:

I dag kom der et ekspresbud med en pakke til Mussi og Maussi. Der var noget der rumsterede i den, så de fik besked på at åbne den med det samme – jeg stod klar med en stegepande!

Pakken var stor, så Maussi kunne slet ikke nå op med stigen, han blev nødt til at lade Mussi stå på sit hoved og DET var altså ikke for sjov, Mussi har nemlig de værste fødder i hele Tulles Dyrereservat, de lugter af gammel ost 🙁

“Nææ ihh” hvinede Mussi, “se dog her, nej dog” fortsatte hun. “Hvad er det, hvad er det” kaldte Maussi, utålmodig efter at få Mussi ned på jorden igen.

Ned kom 2 unge mus, en dreng og en lille, yndig pige med muffedisse om hænderne, det er nemlig koldt at rejse med pakkepost. Begge iført nissehuer, med ørerne strittende ud af små huller.

“Hej Mussi” sagde drengen, “kan du slet ikke kende mig? Det er Maus!”. Mussi begyndte at smile, “hvor er du da blevet stor Maus” 🙂 “hvem er din gæst?”.

Maus fortalte at han havde mødt Mivs på Christiania hvor hun ledte efter et sted at holde jul. “Så måtte hun jo med en tur til Jylland” slutte han.
“Christiania?” tænkte Maussi… “jeg må hellere holde godt øje med den unge mand, og hans brune taske!”.

Nu kunne Mussi mærke at julefreden sænkede sig over Tulles Dyrereservat, tænk at hun skulle holde jul med så mange dejlige dyr, “det bliver den bedste jul nogensinde” peb hun og fældede en tåre af bar glæde.

“Kom så!” Kaldte jeg, “I skal fotograferes til vores julekort”.

Mussi, Mausi, Maus og Mivs skyndte sig ned af stigen til gulvet og fes afsted, ud af øjenkrogen fangede Maus en kurv med garn “aha, tænkte han”, “det skal nok blive sjovt!” 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/jul-i-tulles-dyrereservat/

1 kommentar

    • Dorte on 25. december 2015 at 12:02
    • Svar

    Glædelig jul til dig og din familie. Selvfølgelig også til alle dyrene

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.