Jeg har en hund med fire poter..

Siberisk Husky til Josefine

Siberisk Husky til Josefine

Min dejlige nabo her på campingpladsen fik for et stykke tid siden en lille hæklet mus af mig.

Hendes barnebarn, Josefine, var meget glad for den og ville gerne selv have en. Jeg spurgte hende hvad for et dyr hun kunne tænke sig, hvis det ikke skulle være en mus.

Valget faldt på en hundehvalp 🙂

I min søgen efter en opskrift, faldt jeg over den her butik på ETSY hvor der er de sødeste hunde.

Da jeg inviterede Josefine ind, havde hun en veninde med, der bor i en af hytterne her på pladsen.

Josefine faldt for en Siberisk Husky, men den skulle være brun og hvid – det blev den på billedet. I skrivende stund har hun ikke været her til at hente den, men hendes morfar og mormor siger hun bliver rigtig glad 🙂

Chihuahua, Pinky til Sarah

Chihuahua, Pinky

Veninden var meget interesseret i hundene (hvem ville ikke være det?) og sagde at hvis hun skulle have en, så skulle det være en sort og hvid Chihuahua.

Denne, lille pige har en far med temperament og det har været en trist oplevelse at være vidne til eder og forbandelser og forældre, der ikke formår at være sammen med deres barn – det var helt sikkert at xxx skulle have en hundehvalp.

Det blev til denne lille hund og jeg blev helt rørt over hvor glad hun blev – hvor er det skønt at kunne skabe glæde hvor den virkelig er tiltrængt!

Jeg kommer helt sikkert til at hækle flere hunde fra samme designer, nu skal jeg bare have en pause. Opskrifterne er lette at gå til, det eneste der er lidt hårdt er farveskiftet, ikke fordi det er svært, det tager bare lidt længere tid 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/jeg-har-en-hund-med-fire-poter/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping