Jeg greb garnet i en Magic Loop

Del med verden:
To på en pind med Lene Randorff

To på en pind med Lene Randorff
foto Lene Randorff

Nå, så kom Tulle Momsemor lidt ud i den store verden, dog med min dejlige mor på armen.

Jeg  sige at jeg i skrivende stund er rigtig meget træt. Vores Magic loop arrangement var i Silkeborg og min dag startede med at købe rundstykker i Saksild, køre til Randers for at spise dem med min mor og bonusfar [1 times kørsel], køre til arrangement i Silkeborg [1 times kørsel], køre min mor hjem [1 times kørsel] og til sidst køre mig selv hjem til Saksild [1 times kørsel]…

Nå, nok med at have ondt af mig selv, egentlig ikke, er mere stolt af at jeg kunne ;O)

Det var et rigtig godt arrangement. Lene Randorff var rigtig god til at forklare os 11 tøser, i alle aldre, hvordan man arbejder med Magic loop og jeg syntes det er et genialt system.

Da jeg i sin tid købte billetterne til min mor og jeg, kan jeg huske at hun mumlede lidt om at “hun nu var godt tilfreds med at strikke sokker og at det nu da virkede fint” men tilføjede “det bliver da bare dejligt at have en dag sammen med dig”. Denne gæve “sokke-kvinde” lagde ud med “nej, det her kan jeg ikke finde ud af”, “nej, nej, jeg er vist alt for gammel til at lære sådan noget” og gik over til at blive helt stille og mumle “Nååå! Nej hvor smart”, “og så kan man jo også…. nej hvor smart” og nu tror jeg at hun er klar til at undervise strikkeklubben i kunsten at strikke med Magic loop, at strikke 2 sokker/ærmer på én gang, at strikke hele huen på rundpind og en masse andre små, finurlige fif ;O)

Jeg selv fik også meget ud af det, blandt andet det at strikke på rundpinde og klippe op – det virker ikke så skræmmende mere og jeg går og forbereder mig på at finde et mønster og garn til et dejligt lunt sjal.

Jeg kan også strikke med Magic loop nu og er sikker på at det ikke er sidste gang at min mor og jeg er til sådan en workshop – lær mig mere!

Hvor kan jeg købe en Magic loop?

– spurgt af Tulle Momsemor første gang hun hørte om funktionen..

Sådan arbejde du med Magic loop

Du skal bruge en rundpind på mindst 80 cm.

To ærmer på én pind med Lene Randorff:

Hue med Magic loop:

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/jeg-greb-garnet-en-magic-loop/

2 kommentarer

  • on 16. juni 2012 at 09:06
  • Svar

  Det var også en dejlig dag. Sjovt nok er det først her i de senere år at vi virkelig er begyndt at snakke, altså som andet end mor og datter – DET er dejligt.

  Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det vil være at skulle undvære min mor, jeg tror at jeg tit vil gribe telefonen og så komme i tanke om at jeg ikke kan ringe til hende og dele mine glæder og sorger…

  For mig betyder Magic loop blandt andet at jeg ikke længere behøver kæmpe med de strømpepinde, som bare ikke vil ligge i mine hænder og at småt ikke længere er ensbetydende med ondt i fingrene :O)

  Jeg tror du har ret i det med at “bakke”, men så kan man bare nøjes med at strikke én af gangen, så er man stadig fri for strømpepindene og jeg ved at min mor syntes det var smart at starte med tåen – det var også noget hun lærte :O)

 1. Hvor skønt for jer, at i kunne dele sådan en oplevelse.
  Når jeg læser om den slags, dukker savnet af min mor frem, da vi også altid hyggede os i hinandens selskab.

  Har aldrig strikket med magic loop og ved ikke om jeg kommer til det.
  Skal man så *bakke* på begge strømper/strikketøj, hvis en fejl opdages på den ene?
  Mener jeg at have hørt noget om 🙂

  God weekend

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping