Jeg er så glad for mine grydelapper :)

Grundopskrift: Karen Klarbæks Verden
Inspiration til farvet kant og hank: Lutter Idyl
Genial ide (syntes jeg selv) til at afslutte med et par knapper: Vibsereden, Odder
Garn: Drops Paris
Hæklenål: 3.00 mm

Hæklede grydelapper

Hæklede grydelapper

Jeg er simpelthen så glad for mine grydelapper. Egentlig har jeg altid svoret at jeg aldrig ville hækle grydelapper, men det stammer vist fra at jeg har haft en ide om at hæklede grydelapper var “Gammeldaws”, ikke at der er noget i vejen med det, det passer bare ikke rigtig til mig.

Så faldt jeg over den reviderede version af Karen Klarbæks grydelap hos Lytter Idyl og så var jeg solgt. Da jeg købte garnet hos Vibsereden, gav hun mig tippet om at afslutte med en knap, prikken over i’et 🙂

Garnet er dyrt til grydelapper, men det er simpelthen så lækkert. Du kan sagtens bruge almindeligt 8/8 bomuld (den tykke bomuld). Jeg har hæklet med en 3.00 mm hæklenål, det giver en kraftig grydelap. Jeg har haft en grydelap i hånden, af samme mønster, hæklet med 3.50 mm, men det syntes jeg ikke var kraftigt nok.

Hjemme hos os har grydelapperne en tendens til hurtigt at blive snavsede, derfor valgte jeg sort og gav dem et løft med en dejlig kontrastfarve.

Jeg faldt også for knapperne med den sorte kant, det passer jo fint til det sorte garn, dog fandtes den ikke i turkis, men pyt med det 😉

Nu skal jeg i gang med et par til en dejlig veninde, jeg har fået mig her på campingpladsen. Hun er altid så positiv og hjælpsom, derfor skal hun begaves 🙂

Prinsessedukke til Rose

Prinsessedukke til Rose

Ved siden af, er jeg i gang med alt for meget en prinsesse dukke til Prinsesse Rose, den glæder jeg mig til at få færdig. I øjeblikket er hun mere til hoppepuder og klatretårne, men det kunne jo være hun ville syntes om at sove til middag sammen med en anden prinsesse 🙂

Fortalte jeg at hver omgang i kjolen har 126 stangmasker? 😉

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/jeg-er-sa-glad-for-mine-grydelapper/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping