Jeg er forelsket…

Skriv en kommentar
Del med verden:
Janne & Rose

Janne & Rose

Det er her 2 dejlige, stærke piger. Den ene er min datter, Janne. Den anden er mit barnebarn, Rose.

Jeg havde aldrig forestillet mig de følelser der ville komme med titlen Mormor, men der har været mange.

Lige fra mit hjerte der svulmede og bristede da jeg blev vist ind på fødestuen, da Rose netop var kommet til verden (jeg camperede i venteværelset) – hvor var hun smuk – min datter – nu mor og der lå hun, Rose, en ordentlig sumu-bryder med store elastikker og det fineste, sorte hår – mit barnebarn!

Til Rose i dag, der ikke smiler til hvem som helst, lidt reserveret men når man så bliver vist nåde og får et Rose-smil, ja så svulmer Mormor-hjertet igen og jeg er klar til at gå gennem ild og vand for den lille prinsesse.. Hun er en glad og tryg lille pige, uden tvivl med de bedste forældre, der både knuselsker hende og samtidig formår at sætte de små grænser der nu engang skal til.

Jeg er stolt! Stolt af min lille pige, der er en fantastisk mor, stolt af mit lille barnebarn, for der findes helt sikkert ingen så dejlig som hende i hele verden 😉

– og nej, jeg har ikke glemt min søn, der også får mit hjerte til at svulme af stolthed og kærlighed. Jeg er velsignet, jeg ved det og jeg sætter pris på det hver eneste dag!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/jeg-er-forelsket/

2 kommentarer

  • ann on 1. december 2012 at 20:12
  • Svar

  Årh, hvilken kærlighedserklæring. Sidder her og smiler… helt for mig selv 😉
  Ha en dejlig lørdag aften.

  1. Tak Ann
   Jeg var lige fuld af det 😉
   – også en dejlig lørdag aften til dig <3

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.