Hyggedag i Århus

Skriv en kommentar
Del med verden:
Rose & Mormor

Rose & Mormor

Jeg har haft en dejlig hyggedag i Århus sammen med Janne og Rose.

Vi har både spist rundstykker med tilhørende snegl, shoppet stof til Rose julekjole (foto i morgen), garn til en hæklet vest, som Janne kaster sig over (til Rose), opbevaringskasser hos Jysk (jep, både mor og datter er bidt af opbevaring), 4 puder til et ømt bækken (Roses lillebror gir’ moderen ondt), nyt sengetøj til Rose, lidt shop’amok i Babysam og så var der pludselig gået en masse timer 🙂

Undervejs skulle Janne et smut til læge-gravid-undersøgelse så Rose og jeg ventede i bilen ved Århus Banegård. Vi var dog lige et smut inde og købe en juice og en sodavand. Jeg fik udviklet mine kreative evner da underholdingen skulle udarbejdes – en papirspose og en rulle malertape blev til Posedamen og hende kunne Rose heldigvis godt lide 🙂

Hav en dejlig aften — jeg er mast og glæder mig nu bare til i morgen hvor jeg har lidt kreative planer!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hyggedag-i-arhus/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Nanna on 15. december 2012 at 00:16
  • Svar

  Hvor lyder det skønt med en dejlig dag sammen med datteren og din meget kønne, samt charmerende barnebarn 🙂
  Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet af kreative sysler imorgen 😀

  1. Hej Nanna
   Ja, er hun ikke bare dejlig 🙂
   Lige for tiden er der mange hemmeligheder, de kan desværre ikke vises 🙂

  • ann on 14. december 2012 at 23:30
  • Svar

  Hvor skønt du har haft en dejlig dag med datter og Rosa 😀 Hav en dejlig weekend.
  Kram

  1. Hej Ann
   Tak skal du have og i lige måsen!

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.