Hygge hos Vibsereden

Skriv en kommentar
Del med verden:
Hygge hos Vibsereden

Hygge hos Vibsereden

Når jeg, i perioder, befinder mig syd for Århus, er min ynglings-butik helt sikkert Vibsereden i Odder.

Vibeke havde i sommer sendt mig en smagsprøve på de nye rasleindsats hun havde fået på lager og de gav ganske rigtig en rigtig god lyd, også når de blev proppet ind i en bamse. Det var egentlig i den anledning jeg kiggede ind, men også for at skrive et lille blogindlæg om en hyggelig butik, der har det alle web butikkerne mangler, nemlig hygge..

Vibeke kan nemlig ikke lade være med at snakke, og det er sagt med respekt og et glimt i øjet. Hun brænder for hver en cm af butikken og hjælper gerne når man har behov for det, men lytter lige så gerne for selv at suge viden til sig.

Vibeke er begyndt at føre Flora Wool og det ved I, der broderer nok en helt masse om 🙂 Jeg snuppede lidt med hjem til en miniature bamse jeg har planer om at hækle – så må det da blive småt.

Der er meget mere garn end på billederne og man bliver jo fristet..

Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret 🙂

Nyt MyBoshi garn, bomuld/hør blanding kom med hjem til at prøve at hækle en bamse/sutteklud af. Det er lidt tykkere end bomuld men meget blødere, så må det stå sin prøve. MyBoshi garnet kostede heldigvis ikke nær så meget som deres uld!

Mit hemmelige projekt manglede 2 knapper og dem fandt Vibeke til mig. Det var også hende der i sin tid gav tippet om at sy et par knapper på grydelapperne, det giver liget et ekstra pift. Se her eller her.

Til sidst bad jeg om en pakke af de der dimser til at tråde en nål med (ja, jeg kan ikke se!), men her fik jeg vist noget helt genialt, som der sikker er mange af jer der kender til (jeg gjorde ikke). En nål, der tråder sig selv! Det eneste det kræver er at holde tråden stram og lige ramme den med nålen, vupti! Genialt! De duer dog ikke til det tykke bomuldsgarn, så jeg tog en pakke af de gamle med alligevel 🙂

Jeg kunne sagtens have placeret mig ved bordet, lært at hakke, drukket kaffe og hygget resten af dagen, men koncentrationen rakte ikke længere og behovet for at møde min seng et par timer blev for stort.

Er du i området anbefaler jeg klart et besøg, Vibsereden har selvfølgelig også en webshop og selv om Vibeke har travlt med at snakke med kunderne, bliver den også opdateret med nyt 🙂

– uha, og så er det lige gået op for mig at det var årets sidste strikkeklub i dag! Nu må jeg se om der er liv i strikkeklubben derhjemme eller det kan være man skal fyre op under noget seriøs hækling i vinter i Randers området, er du interesseret? 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hygge-hos-vibsereden/

1 kommentar

  1. Har også besøgt Vibsereden et par gange og det var en fornøjelse – bestemt et besøg værd, hvis man er på de kanter 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.