Hvordan prioriterer du dit håndarbejde?

Skriv en kommentar
Del med verden:
Jeg drømmer om håndarbejde

Billede af Peggy Reed

Håndarbejde med hjerte i

Når man hækler og strikker med hjertet til dejlige mennesker og børnebørn på vej, kan man godt fare lidt vild når man pludselig har behov for at lave noget “bare fordi”.

2 børnebørn på vej

Jeg er velsignet med børnebørn. Lige nu har jeg 2 som jeg er Mormor til og 1 som jeg er bonus-bedstemor til. I denne måned får jeg endnu et bonus barnebarn og til januar kan jeg sige at jeg er Mormor til 3 – se DET er mange børn og hvor er det dejligt 🙂

Jeg vil gerne glæde med mit håndarbejde

Jeg har allerede lavet en hel del, både hæklerier og strikkerier. Jeg er glad når jeg bliver spurgt, for findes der noget bedre end at kunne glæde andre med sit håndarbejde? Men nu er jeg pludselig gået kold.

Når jeg går i stå i mit håndarbejde, så står det hele stille og at gøre noget færdigt er som at kæmpe mig gennem en snestorm, det er hårdt, fysisk hårdt og dræner energier, som jeg hellere vil bruge på at være glad og have overskud.

Jeg mærker behovet for at kaste mig ud i sjove hæklerier, ikke til nogen bestemt, bare fordi jeg har lyst.

  • At strikke noget nyt til mig selv
  • Færdiggør den trøje, der kun mangler et par ærmer
  • Strikke på mit mønstersjal, som jeg hygger mig med og som er smertelindrende fordi det kræver koncentration
  • Strikke et nyt tørklæde til vinter
  • Gøre blusen til Rose færdig, der nu har ligget i 1½ år, men som rent faktisk passer hende nu 🙂

At gøre status og holde pause

Det er nu, jeg skal passe på mig selv og min glæde ved håndarbejde, slippe de ting, der fylder for meget og gøre status over min tid.

Der er ingen der skal have dårlig samvittighed over det jeg laver, heller ikke være bange for at spørge til mere, men lige nu er det mig-tid og så må resten komme på min TODO liste, for glæden og lysten kommer helt sikkert igen <3

Lige nu mangler jeg kun at lave det øverste ophæng til en uro og montere en køredragt, den sidste skal først tage i brug til januar, så den må gerne ligge lidt 🙂

Hvordan gør du?

  • Har du også projekter til andre samtidig med ting til dig selv?
  • Hvordan prioriterer du disse projekter for at holde en balance, eller fungerer det bare uden at tænke over det?

Skriv og fortæl, måske med tip til hvordan jeg kan finde den balance.

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hvordan-prioriterer-du-dit-haandarbejde/