Hjem, kære hjem

Skriv en kommentar
Del med verden:
Hjem, kære hjem

Hjem, kære hjem

“Ude er godt – hjemme er bedst” – ja, så kom vi endelig hjem fra Køln. Det har været nogle meget hårde dage, der helt sikkert sender mig til tælling i morgen når min krop finder ud af at der er tid til det nu 🙂

Jeg kommer nok til at skrive et indlæg eller to omkring vores tur – med lidt billeder, da der var nogle ting, der satte gang i tankerne – men lad os nu se.

Jeg fik først hæklet lidt på vejen hjem i toget, her blev jeg færdig med en af de ting, der hører til Roses 1 års fødselsdagsgave og næsten færdig med den anden ting. Jeg glæder mig til at vise jer dem, men hun skal først have gaverne den 7. oktober og hendes mor vil gerne overraskes 🙂

I morgen har jeg ikke lagt faste planer, for jeg ved endnu ikke hvordan min krop reagerer på turen, dog er der en hel del som jeg meget gerne vil i gang med og det er blandt andet at få pakket vores camping-poser ud så jeg ikke behøver se sorte sække over det hele..

Jeg glæder mig også til at indhente det forsømte på jeres blogs – jeg har faktisk savnet jer – jeg er slet ikke god til at være væk hjemmefra, specielt ikke i en by hvor der mindst må bo 1.000.000.000.000.000.000 mennesker – eller sådan føltes det 🙂

Håber at I har hygget jer mens jeg var væk – hav en fantastisk dejlig uge!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hjem-kaere-hjem/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Hjertelig velkommen hjem.
  Dejligt du havde en god tur, men jeg fornemmer også, at det vil være en rigtig god ide at lytte til det din krop ber om de næste par dage.
  De poser fra campingvognen render ingen steder.
  Rigtig god ny uge til dig.

  1. Jaja, den er god med dig – den fornuftige stemme ;O)
   Er kommet gennem dagen – havde brug for at bruge mig selv lidt og hovedet lidt mindre, så her ser efterhånden fint ud, bare man ikke kigger efter i hjørnerne. Kom i tanke om at døren til Jannes værelse altid er lukket, så der ligger nu en del af poserne 🙂
   – også en dejlig uge til dig Tove

  • ann on 23. september 2012 at 23:15
  • Svar

  Velkommen hjem. Det bliver spændende at høre om Köln. Det er jo ikke en by man værdiger noget særlig opmærksomhed, når man søger rejsemål, eller stop undervejs sydpå!
  Ha en dejlig uge selv.
  😀

  1. Det er en by man bliver NØD til at besøge – denne gang var 4. gang men absolut ikke sidste 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.