HJÆLP! Samling af tvillingerne = overspringshandlinger

Samling af tvillingerne

Samling af tvillingerne

Se lige – er det ikke bare lige et dejligt projekt til en stille søndag?

Mine skønne tvillinger ligger bare og venter på at blive samlet, alle delene er klar, selv støvlerne og de små trøjer..

Jeg havde egentlig bestemt at de ikke skulle samles før jeg var helt færdig med den første tilbehørspakke, en bamsehue, sovepose og en lille bamse..

Jeg mangler min 5.5mm Clover hæklenål!

For pokker da en katastrofe, jeg har altid styr på de nåle, altid og så er den væk 🙁

Nå, men så blev det ikke til tilbehør, i stedet skulle tvivllingerne syes sammen, så går det jo som det altid går.. jeg kan bare ikke. Jeg bryder ud i koldsved, kaster mig over alle mulige overspringshandlinger og graver mig selv ned i et dybt hul – HVORFOR?!!

Jeg har dog fået sorteret alt mit garn, i diverse kasser efter type og farver 🙂

Jeg har en masse Baby Trunte garn i diverse farver, noget fra en strikketrøje der ikke skulle være, andet var købt til mit tæppe, men ændrede garnmærke, andet igen købt til lidt hæklede dyr i anden kvalitet end bomuld og akryl. Det kan være at det ender med at der er nok til et tæppe mere 🙂

Jeg har også en masse bomuld som jeg kan bruge til de små hæklede dyr, men det er efterhånden blevet mere i akryl da det giver et flottere resultat. Bliver nød til at finde på noget at bruge det til.. Projekt ide! De rasler jeg købte til rangler ville jo være fine – lillebror skal ikke sutte på akryl – det skal da være bomuld!

En hel del akryl garn blev det også til, men det skal jeg nok få brugt, må bare huske at kigge i lageret inden jeg handler næste gang 🙂

Jeg fik samlet en pose af Kvicklys strømpegarn til en fra hækleklubben, hun strikke en masse sokker og elsker det garn. Jeg tror jeg har købt det til mine dyr, men er gået over til akryl i stedet.

Der blev også en pose med en masse rester til min mor. Hun og hendes veninder strikker til varmestuer og kan altid bruge en rest.

Undervejs kom der også en del “nåå.. ja” og “hvorfor?” og nu sidder jeg med ideer om suttesnore i massevis. Rose bruger dem vist stadig og om ikke andet så mangler lillebror. Jeg ligger inde med en del af de der gummi-dimser til at sætte på sutten.. projekt ide!

Så gik der til med det… ha ha.. lad os se hvad jeg nu kan finde på, måske strikke et par pinde?

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hjaelp-samling-af-tvillingerne-overspringshandlinger/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping