HJÆLP! Mit tøj er krympet!

Skriv en kommentar
Del med verden:
Træk maven ind

Træk maven ind

Det føles som om det er sket natten over, men det passer nok ikke. Når man, som jeg, godt kan lidt at hygge i joggingbukser, ja, så ligger man ikke mærke til at det sker.

Det er nu godt at jeg kan grine af mig selv og vægten, andet ville jo også være dumt. Jeg skal til læge i dag og tog mine jeans ned fra hylden og en langærmet sort t-shirt. Det er mere end 30 minutter siden og jeg har stadig ikke orket at lyne bukserne – de er jo ny-vaskede – det må være derfor 🙂

Kiggede mine hylder igennem og fandt en stak jeans. “Jeg håber det er fra min fede periode” tænkte jeg og begyndte at trække et par på.. næj, det var det så ikke, det var fra den sidste tynde periode (smed 16kg for et par år siden). Kom i tanke om at Janne havde tilbudt at jeg kunne få mine fede bukser tilbage som jeg havde foræret hende da hun gik igennem en fed periode, måske det er på tide at hente dem hjem 🙂

Måske skulle jeg investere i sådan en sag her, eller måske skal jeg bare give den en skalle i Jannes Slankeudfordring som jeg glæder mig til at deltage i. Hvis du selv skulle have lyst til at udfordre dig selv sammen med et hold muntre piger, så kan du også tilmelde dig her: Fra rund til sund.

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hjaelp-min-toj-er-krympet/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.