Hippie Svend & Ninus

Svend, den gamle hippie

Svend, den gamle hippie

Det er godt nok ved at være et stykke tid siden at jeg har moret mig så meget over et hæklet dyr.

Da kroppen var færdig, voksede ideerne bare og selvfølgelig var det en gammel hippie – svend!

Hvor har jeg savnet ham – bøllen der holder barnet i mig levende, tilbagelænet, cool, “tag det nu rooooligt Tulle”, fisende rundt på bordet mens han leder efter den næste farve eller hæklenålen – kan du høre hans klokke bjælde ringe?

I’m in love <3

Ninus, den stille russer

Ninus, den stille russer

Før den gamle hippie Svend kom fisende ind fra venstre, gled den russiske Ninus stille af nålen, næsten ubemærket men alligevel med så megen charme at han også vandt en plads i mit hjerte (godt det er så stort).

Først legede jeg med tanken om at han skulle have en mund. Det har han ikke i opskriften, men jeg syntes det er munden der er med til at give personlighed. Det endte med at han ikke fik en mund, for uden, kan man se en masse nuancer i hans stille sind.

Dog kunne jeg ikke lide at hans lille hoved skulle mangle hår, bare fordi han har hue på, så nedenunder huen, har han en smule lysebrunt hår 😉

På sytråden til venstre i billederne, kan du se hvor små de er 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hippie-svend-ninus/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping