Hendes Verden får mig i det røde felt – igen!

Skriv en kommentar
Del med verden:

Jeg har gjort det igen. Jeg svor aldrig at købe Hendes Verden igen, men jeg faldt i. Hvorfor?! Det er de hulens opskrifter der trækker mig hver gang og hver gang bliver jeg så skuffet over manglende indhold eller sur over deres manglende fantasi, der gør at de i stedet genbruger ting fra nettet = hun er ikke min kreative veninde mere – jeg havde bare glemt det.

Billeder sidst i indlægget

Torsdag den 18. juni, en regnfuld og kold sommerdag faldt det i min pose og ja, jeg læste det.

På side 72 finder jeg så deres lille sektion “www.set på nettet”, gode links?!!

Jeg har skjult de irrelevante links, og viser jeg kun det, der, igen, fik mit blodtryk i vejret:

Strikkeklubben består af en flok københavnere, der er bidt af garn og pinde – slut dig til dem på nettet, og få bl.a. gratis opskrifter.

strikke-klubben.dk

Det lyder jo spændende, ikke?

Hvem har set disse links? Er det redaktøren? Er det en praktikant der, lige i sidste øjeblik, kommer i tanke om at der skal være noget i denne sektion. Hvad? Noget om strik!

“Noget om strik?” spørger jeg så.

Du bliver mødt af en forholdsvis professionel forside (forklaringen på det professionelle kommer senere)

Velkommen til Strikkeklubben

Vi elsker at strikke og hækle. Derfor har vi lavet en hjemmeside hvor du kan finde opskrifter, læse blogindlæg og være en del af vores strikkeklub.

Strikkeklubben er lige startet, så der kommer løbende mere og mere indhold.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – det er dér alle de gode ting kommer!

Så langt, så godt.

Næste side, den spændende side – opskrifterne!

Vi samler de bedste strikkeopskrifter fra forskellige steder på nettet.

Det er, i dette tilfælde, links til 4 opskrifter fra Drops.

Nyhedsbrevet

Modtag vores nyhedsbrev med gode tips, artikler, opskrifter, konkurrencer og andre gaver til alle jer, som elsker at strikke!

Jeg har tilmeldt mig og glæder mig til at se hvad jeg får tilsendt – hvis noget..

Til sidst har vi så bloggen, der  der da være noget der har fanget Hendes Verdens øje?

Author
Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

Oversat: Forfatter. Skriv noget om dig selv. Behøver ikke være smart, bare en oversigt. Det har de så glemt.

Her har “Line” skrevet 4 blog indlæg, uden indhold af interesse og det sidste indlæg skrevet den 4. september 2014

En kommentar til et af indlæggende er også meget foruroligende:

Jeg har i dag kunnet deltage i en konkurrence, der blev reklamerer med på facebook, hvor jeg kunne vinde en masse garn. Når man gik ind for at deltage, dukkede en side op, hvor man skulle udfylde navn, emailadresse og postnummer for st deltage. Man skulle desuden trykke videre, og nederst stod der med småt, at trykkede man på “videre”, så tilmeldte man sig automatisk et nyhedsbrev fra strikke-klubben.dk. Når man så kom ind på næste side, viste det sig, at man ikke havde deltaget i konkurrencen endnu, men at man først lige atter skulle udfylde ens oplysninger, derefter klikke “videre”, besvare en masse spørgsmål og modtagelse af er hav af forskellige nyhedsbreve, før man til sidst ville deltage i en konkurrence med mange forskellige præmier.

Jeg har ikke kunnet lokalisere, hvor og om vinderne af alle de præmier bliver offentliggjort.
Men jeg synes, det lyder som noget bondefangeri.

 

Og sørme om jeg ikke også modtager nyhedsmails, selvom jeg ikke har godkendt det på den mail, jeg modtog efterfølgende

– det var så den webside om en flok københavnere med hang til garn – anbefalet af Hendes Verden…

Hvem er så strikke-klubben.dk?

Bag strikke-klubben.dk står Starfly Media ApS

På deres website kan man læse:

Starfly Media ApS er et online marketing firma, der har email- og Facebook marketing som omdrejningspunkt

Hvad har det med strik at gøre? Er det vore e-mail adresser, tilmeldt nyhedsbrevet, der er af interesse?

Hvis du ønsker at vide hvor mange marketing virksomheder, der holder til samme sted som Starfly Media ApS, kan du læse videre her:

CVR

Snyd og bedrag – og det sender Hendes Verden deres læsere videre til?

Nu er det helt sikkert slut for dette bekendtskab.

På falderebet kan jeg fortælle at når du deltager i konkurrencerne på Hendes Verden siger du samtidig ja til en masse reklamer, både via e-mail og mobil. Der er et link hvor man kan læse hvad det vil sige og hvordan dine personlige oplysninger bliver brugt – desværre sker der ikke noget når man klikker på dette link 🙁

 

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hendes-verden-faar-mig-i-det-roede-felt-igen/

1 kommentar

  1. Tjae man købte så lige bladet for tillægget med babytæppet i uge 23. Smadderfyldt med fejl ?(drops, men de havde så cuttet i den) Skrev og fortalte og snøftede over fejlene. Svaret var : Du har ret, jeg kan godt se der er lavet fejl, skriv endelig hvis du er i tvivl om noget… Nå men jeg fik da øvet mig på diagrammer så nu gider jeg ikke mere og slet ikke når det er ren Drops design og ting fra Pinterest de udgiver

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.