Hav en god arbejdsdag

Skriv en kommentar
Del med verden:

Arbejder ikke
Jeg arbejder stadig på at holde den positive vinkel, men skal lige have lov til at give udtryk for det jeg føler i dag.

I dag er det første, for mange, arbejdsdag og skoledag efter juleferien.

For mig er det bare en dag som de andre.

Selv om det kan være svært at forestille sig, så savner jeg virkelig at skulle på arbejde og være træt af det. At ævle med kollegaer om hvor lang tid der er til næste helligdag, om det snart er weekend og alligevel den der specielle, hyggelige stemning der er, når alle vender tilbage efter ferie.

Nu vil jeg tage mine sko på og gå en tur, tænke mine tanker, sparke til en sten og når jeg vender hjem, være glad for at jeg alligevel har det bedre end så mange andre.

Hav en dejlig dag derude <3 <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/hav-en-god-arbejdsdag/

1 kommentar

    • Nanna on 5. januar 2015 at 13:43
    • Svar

    Dejligt indlæg Marianne! Jeg har det på samme måde.. Jeg savner også at komme ud blandt andre, og dagen idag er oså bare som alle andre dage. Men vi skal huske at være positive og glade trods alt <3

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.