Har du nogensinde set København…

Skriv en kommentar
Del med verden:
Peter Belli

Peter Belli

Peter Belli fan skal man nok ikke kalde mig, men af en eller anden grund er det altid ham og én speciel sang,der dukker op når jeg bliver manisk, begynder at danse, synge og generelt drive Flemming til vanvid.

Desværre er det lidt af et problem for den kære Flemming, da han ikke kan brokke sig over min opførsel, selv om han måske ikke lige er i humør til det – det er jo en hel del bedre end at ligge og sove eller på andre måder være depressiv 🙂

Sangen – ja, den kan du få lov at synge med på her:

 

 

 

 

Tulle Momsemor rocker med Belli 🙂

Ellers har det været en dejlig dag – har hygget med min egen mor til morgen og senere hjemme hos Janne og Lars samme med skønne søn Nikolai, broder Carsten, svigerinde Lene og deres dejlige unger, Cecilie og Simon. Nævnte jeg prinsesse Rose <3

Fotografen er stadig trist, men køber nyt kamera nu – kan ikke vente til efteråret. Så kommer freden til at brede sig igen..

Glæder mig til at ramme Randers i morgen og være lidt sammen med Nikolai – hav en dejlig søndag aften!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/har-du-nogensinde-set-kobenhavn/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.