Hæver aktivitetsniveauet – og en lille rejse

Skriv en kommentar
Del med verden:
Sprutterne rejser til Skejby

Sprutterne rejser til Skejby

Det kræver et godt helbred at være syg og det kræver en stærk psyke at kæmpe med sundhedsvæsenet.

Jeg har en tendens til at grave mig ned og give op, men i går besluttede jeg mig for at kæmpe lidt mere for indhold og glæde i mit liv – mig skal de ikke få ned med nakken!

Fik startet dagen med en god omgang strygning (hænderne op hvis du elsker at stryge)… jeg gør ikke!

Stoffet til Lillebrors sengerand er blevet vasket og nu skulle det lige stryges inden det skulle klippes. Jeg fik også strøget 2 duge, som jeg lånte af min svigerinde til jul 🙂

Jeg har trængt til at blive klippet i lang tid og har lignet et eller andet uhyggeligt, så i går fik jeg bestilt tid hos frisøren. Hun ligger samme sted som vores posthus, så Sprutterne fik besked på at gøre sig klar, nu skulle de ud på deres rejse.

Min tid hos frisøren var inden for den næste time, jeg er nemlig ikke så god til aftaler, så der skulle ikke være tid til at tænke for meget over det.

Sprutterne var vildt spændte på at skulle afsted til Josefine. Hun skal nemlig passe på dem indtil de skal med alle de andre Sprutter til Skejby. Tror dog de blev lidt utilfredse da de hørte at jeg bad postdamen om at sende pakken med B post – jeg kunne i hvert tilfælde høre deres rasler inden fra kassen…

Nu er jeg blevet klippet og fik også kørt omkring min stof-pusher her i Randers. Det er Stof2000, en hyggelig lille butik med god og venlig betjening. Her købte jeg en rulle skråbånd, som skal bruges til bindebånd på sengeranden. Jeg kiggede selvfølgelig på en masse stof, men var rigtig stolt over at jeg kunne lade være med at købe noget!

Der blev klippet stof til sengerand og jeg fik alle stykkerne overlocket – noget der trak tænder ud, ikke kun hos mig, men også hos Fotografen, for hvem det dog alligevel lykkes at falde i søvn på sofaen 🙂

Top Secret Projekt

Top Secret Projekt

Hæklenålen fik også en lille tur. Det blev til 1½ bjælke på et af mine hemmelige projekter, der faktisk er så langt nu at jeg kan begynde at se en ende på det – hyggeligt har det faktisk været 🙂

Jeg har lidt flere hemmelige projekter, men starter kun ét af gangen, hellere nå at blive færdig med et par stykker end have en masse ufærdige projekter!

– og når vi nu snakker hemmelige projekter og “nå at blive færdig” så har de kloge af jer nok gættet at det måske, temmelig sikkert, har noget at gøre med at Janne skal føde i begyndelse af april. Efter et tjek på Skejby fornylig, er jeg nået til “vær beredt” fasen.

“Vær beredt” fasen betyder for mig, at der er diesel på bilen og min mobil hele tiden er hos mig, også om natten og bliver holdt opladet 🙂 Det er spændende!

Jeg når nok ikke at køre dem denne gang. Roses fødsel gik meget hurtigt for en førstegangsfødende, så de skal nok hurtigere afsted denne gang og da jeg kommer fra Randers, skal de ikke vente på mig. Jeg har dog et stort lastrum, så der er plads nok til en fødsel og skulle det være, har jeg da også tæpper 😉

I dag skal jeg have syet lynlåse i Lillebrors sengerand, som minimum. Jeg har også et projekt “sekskant” som jeg gerne vil være færdig med. Litzi har nemlig spurgt hvordan man hækler en halv sekskant og det har jeg sat sammen med en vejledning til en hel sekskant og mangler bare at tage billeder af hvordan man gør.

Kan I have en dejlig dag!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/haever-aktivitetsniveauet-og-en-lille-rejse/

13 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • ann on 22. februar 2013 at 13:38
  • Svar

  😀 Nååå det er i starten af april, så er der jo noget tid.
  Jeg tror jeg vil lave en blæksprutte. Kan en nybegynder finde ud af det?

  1. Hej Ann
   TID?! Det syntes jeg bestemt ikke 😉
   Jeg mener godt du kan lave en blæksprutte, ellers ved du jo hvor jeg er!

  • anne toft on 21. februar 2013 at 15:07
  • Svar

  sikke energi du har, kan du ikke dele lidt af det smiler
  jeg er selv syg så kender godt det med ingen energi smiler
  glæder mig til at se hvad du har lavet i af hemligheder
  knus
  anne toft

  1. Hej Anne
   Overhovedet ikke – jeg er bare stædig for tiden – smider lidt i din retning 😉
   Det er en kunst at finde glæden i hverdagen, jeg håber også at det lykkes for dig. Måske det er at acceptere sine begrænsninger og finde en masse andet at glædes over!
   Kram fra mig

 1. Er lidt for meget nysgerrig på de hemmelige projekter, mor!

  1. Hej Skattepige
   Ja, det er jo svært at holde noget hemmeligt for dig, men skønt når det lykkes (selvom du ikke kan lide overraskelser – haha).
   Bare sørg for at holde på Lillebror lidt endnu så jeg kan nå at blive færdig <3

  • yt on 21. februar 2013 at 09:44
  • Svar

  Sikke en energi du har gravet frem,dejligt 😉
  Næ, det kræver et jern helbred at være syg.
  De kommer da til at gøre sådan lykke de sprutter.

  Spændt på at se senge randen og ikke mindst de hemmelige sager.

  Yt

  1. Hej Yt
   Ja, jeg blev lige pludselig stædig 😉
   Jeg er meget spændt på hvor mange sprutter der skal til Skejby, jeg tror det er rigtig mange.
   Sengeranden blev færdig og har vagt lykke, selv om moderen kun har set billederne endnu 🙂

  • bente on 21. februar 2013 at 09:33
  • Svar

  Gløder mig til at se dit hemmlige projekt. Det er dejligt at du deler dit krative liv m.m. med os andre glæder mig hvergang der er indlæg fra dig.:0)

  1. Hej Bente
   Ha ha, ja det er hårdt ikke at kunne vise sine ting frem 🙂
   Det glæder mig at du læser med, for jeg elsker at “tilbringe tid med jer” – hvis det giver mening?

  • Malvida on 21. februar 2013 at 08:48
  • Svar

  Jeg syntes jo nok også det er lidt flabet at pakke Sprutterne ned uden noget til at holde varmen på, jeg syntes ikke du se så langhåret ud, mit når halvt ned på ryggen, og rigtig systemet kaster en rundt, så helberdet skal være i top for at danse med det, pas på dig selv og dine, god dag til dig også

  1. Nå nå du 🙂 Sprutterne blev pakket godt ind i pink silkepapir 😉
   Billedet på min blog er mit “glade-foto”. Jeg er lidt rundere nu, men stadig glad og når man er korthåret skal man tit klippes, det bliver jeg bare ikke 🙂

   • Malvida on 21. februar 2013 at 11:16

   Ok, godt ord igen, men det er meget koldt derude, og det ville være synd hvis de kom til at fryse, jeg syntes det er et godt billede af dig, det er så hyggeligt at åbne mail fra dig, man læser fra højre mod venstre, så det første man ser er dit glade ansigt, fortsat god dag, pas på dig selv derude

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.