Hæklet tæppe projekt: 8 stk.

Bedstemor firkanter : 16-10-2012 - 8 stk

Bedstemor firkanter : 16-10-2012 – 8 stk

Til tros for at jeg har haft nogle, for mig, travle dage, så er det lykkes mig at få hæklet de firkanter som der er krævet i dette projekt, nemlig én om dagen, faktisk er jeg foran for der er kommet 8 stk.

Gry fra Grysling sendte mig i retning af en beskrivelse af hvordan man kan hækle sine firkanter sammen og det siger jeg tak for – det har faktisk lettet en hel del på projekter for nu bliver de hæklet på rækken efterhånden som de bliver færdige, nemlig som den sidste omgang i bundfarven.

Det giver mindre arbejde til sidst men det gør også at jeg hele tiden kan bedømme hvor langt jeg er nået og hvornår jeg skal begynde at hækle i længde i stedet for bredde.

Jeg er  dårlig til at sætte tilfældige farver sammen, det kan jeg slet ikke have med at gøre og jeg bliver så stresset, i stedet har jeg været nød til at lave en slags plan med det og det kan ses på billedet. Jeg har i første omgang udvalgt 4 farver. De kan kombineres på 4 forskellige måder og giver derfor 4 forskellige firkanter. Det her er den første række i bredden, jeg regner med at der lige skal være 4 mere eller måske 8.

Næste række bliver i 4 andre farver osv.

Jeg har været nød til at tage Trunte garnet fra da det slet ikke passer med den fasthed jeg hækler i og de firkanter bliver derfor mindre. Pyt med det, jeg har det også bedre med at hækle i samme type garn, så ved jeg også at det opfører sig ens i vask 🙂

Da jeg binder enderne sammen ved farveskift og derefter hækler dem med ind, er der kun 1 ende, der skal hæftes pr firkant, det er den sidste grå, der bliver hæklet sammen med.

– som afslutning skal det lige siges at når jeg endelig kommer i gang, så er der fart på. Jeg havde kun hæklet 3 i går morges og satte mig til at hækle de sidste i aftes, man kommer ind i en rytme hvor det bare kører og tankerne går på.. “Jeg kan da også liige nå en mere” 🙂

Hav en dejlig tirsdag, min krop siger jeg skal tilbringe den på sofaen så det gør jeg så, dog har jeg sykursus i aften og intet forberedt, så det skal jeg nok også lige se på 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/haeklet-taeppe-projekt-8-stk/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping