Hæklenålen gløder

Skriv en kommentar
Del med verden:
Crochet cigarettes

Crochet cigarettes

Nej, jeg har ikke hæklet disse cigaretter, men er de ikke seje?

De er hæklet af Kate Jenkins, hende kan du se mere af her!

Jeg hækler også, rigtig meget og af flere forskellige grunde.

For det første er der en lille, vidunderlige pige, ja, mit barnebarn Rose, der bliver 1 år i begyndelsen af næste måned. Jeg har allerede købt gaven, men kom i tanke om noget, der også skulle med og derefter en ting mere, der også skulle med – hvad vil jeg selvfølgelig ikke skrive endnu, da moderen, min datter, også gerne vil overraskes 🙂

– det bliver dog rigtig flot, tror jeg 🙂

Den anden grund til at jeg hækler, er at jeg ikke har det så godt for tiden og hvis jeg ikke hækler, så sover jeg. Jeg har allerede sovet ca. 4 timer i dag og orker ikke mere – det giver vist sig selv!

Det hjælper mig at hækle, men det fjerner selvfølgelig ikke grunden til at jeg hækler…

På tirsdag skal vi til fotomesse i Køln. Busturen starter tirsdag aften, i Århus, kl. 22 og ender ved messen (direkte der) onsdag morgen kl. 10. Så hedder det 8 timer på messen inden vi bliver kørt til hotellet for at spise aftensmad.. Torsdag skal vi bruge på at gense byen og fotografen vil gerne tage nogle billeder. Fredag hedder det også bytur før vi kører hjem om eftermiddagen og lander i Århus ved midnat.

Det bliver utrolig hårdt for mig, men jeg føler heller ikke at der er noget ved at sidde hjemme hele tiden – sådan en kone er der vel ingen der gider at have 🙂

Den fredag aften/nat vi kommer hjem, er også starten på den weekend hvor vi skal tage telt ned og pakke campingvognen sammen. Det er ikke så slemt, for den skal blive stående, men alt skal med hjem og vaskes og der skal tømmes for madvare.

Øv, øv, øv.. men jeg overlever nok, forsøger bare at tage den med ro og det er her at hæklenålen hjælper meget, jeg slipper kaos-tankerne 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/haeklenalen-gloder/

2 kommentarer

 1. Det er utroligt, hvad der kan frembringes med en hæklenål, men det er ikke noget jeg ville lave. Får vist svært ved at tænde op i pejsen med det :))
  Her går det lige modsat.
  Lige meget hvad jeg begynder på eller forsøger at fortsætte med af håndarbejde, glider det bare ned i skødet af mig. Koncentrationen forsvinder og tankerne tager på udflugt.

  God weekend

  1. Hej Tove
   Næ du, det er garn, så du kan sagtens tænde op med det 😉
   Har læst at du har været ude omkring, det er nok også bedre for dig end at sidde med noget, der ikke fanger – det skal det nok på et tidspunkt.
   Jeg sørger for at sidde med noget hvor jeg skal tælle hele tiden, det kan holde mine tanker lidt på afstand, men det er selvfølgelig kun at udsætte det – vi skal nok klare det – du er min superwoman <3

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.