Hæklede zoo dyr til uro

Hæklede dyr til zoo uroLidt har jeg da hæklet 🙂

I forbindelse med børnebørns boom, er jeg i gang med denne uro med hæklede zoo dyr – den har været i gang længe, men jeg har ikke kunnet afslutte den og har begravet mig i overspringshandlinger.

Fotograf til hjælp

Fotografen, som er Farfar til det ene barnebarn, der er på vej, har nu taget mig i kraven og presser på for at jeg kan få den færdig. Det er simpelthen bare mine indre dæmoner, der siger at det ikke er godt nok – har du sådan nogen på dine skuldre?

Vil I have hækleopskriften på zoo dyrene?

Jeg har faktisk allerede fået tilladelsen, men det er omstændelige opskrifter, derfor er det vigtigt for mig at vide om der stemning for det?

Dyrene er ikke for begyndere, men de er hæklet så genialt at der næsten ingen montering er! Alle delene bliver hæklet sammen med krop og hoved, efterhånden som man kommer frem, men! Det kræver koncentration og tålmodighed 🙂

Skal de oversættes?

Her er linket til de engelske opskrifter, i tilfælde af at du har mod på at kaste dig ud i det allerede nu:

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/haeklede-zoo-dyr-uro/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping