Hæklede miniature dyr & en bamse hader!

Hæklede miniature dyr

Hæklede miniature dyr af Marianne Topping

Hæklede miniature dyr af Marianne Topping

Hæklede miniature dyr

Jeg har hæklet lidt forskellige miniature dyr i min tid, men nu kan øjnene desværre ikke mere – eller måske det er tålmodigheden? Om det er det ene eller det andet, så savner jeg det.

Min hæklenål og jeg

Min hæklenål og jeg

Disse miniature dyr, hæklet med en meget lille hæklenål og tynd tråd (uld eller broderitråd) har min kæreste adopteret og holder meget af dem.

Efter en tur med støvkluden, havde den lille bamse (yderst til højre), revet sig løs. Måske passede selskabet ham ikke eller måske ville han bare på tur – selvom han fandt ud af at det måske ikke var så let endda.

Han fik lov til at ligge og kigge. Hver gang jeg kom med støvkluden, blev han blot løftet og lagt ned igen – han sagde jo ikke noget, så hvordan skulle jeg vide at han ikke bare hyggede sig?

Min kæreste mener jeg er en bamse hader!

Bamse hader besked fra kæresten

Bamse hader besked fra kæresten

Så fik jeg denne besked fra min kæreste!
Behøver jeg sige, at jeg blev en smule ked af det?!Efter en alvorlig samtale med den lille bamse, blev vi enige om at den skulle monteres sikkert på lianen – og det er den så blevet 🙂

Min hamster skal synge

Min kæreste mener nu også at vores levende hamster skal tilmeldes et arrangement hvor han kan lære at synge (klik på billedet for info). Jeg er nu ikke helt sikker, hvad synes du?

Et eller en hamster?

En lille ting på falderebet, på arrangementer står der “mit hamster”, altså “et hamster”.
Det lyder simpelthen forkert i mine ører. Mine hamstre har altid været “en hamster” og “min hamster” – begge dele er “lovlige”, men hvad mener du?

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/haeklede-miniature-dyr-og-en-bamse-hader/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping