Hækle Krea Taske

Min nye hækle krea taske

Min nye hækle krea taske

Jeg er så glad for min taske…” haha! Yes! Jeg har syet! Efter en længere pause, er det endelig lykkes mig at sy noget brugbart – en Hækle-Krea-Taske 🙂

Jeg har egentlig haft stoffet til sådan en taske i lang tid, og ville lave mønster selv, men så faldt jeg over et, der bare var alt det jeg ville have – super! Jeg manglede lige et stykke stof til bunden og inden jeg havde set mig om, havde jeg købt nyt stof til hele tasken, for de her lilla farver kunne jeg ikke stå for!

Tasken er ca. 26cm høj og 30cm bred. Lille, men stor nok til at have et hækleprojekt i, samt masser af garn. Lommerne er ikke dybe nok, efter min mening, så når jeg laver den næste og det gør jeg, så skal det laves om.

Min vidunder maskine, den nye (første) overlocker er blevet pakket ud og står og ser spændende ud. Der følger en masse udstyr med og en DVD.. haha.. kompleks! Jeg har trådet sådan en før, så det skal nok gå og når jeg engang får snøvlet mig sammen til at få købt tråd til den, så kommer det til at køre der’ud’af 🙂

Jeg efterlader jer med billeder af min vidundertaske – skønt at være fri for plastikposer i fremtiden!

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/haekle-krea-taske/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping