Hækle Krea Taske

Del med verden:
Min nye hækle krea taske

Min nye hækle krea taske

Jeg er så glad for min taske…” haha! Yes! Jeg har syet! Efter en længere pause, er det endelig lykkes mig at sy noget brugbart – en Hækle-Krea-Taske 🙂

Jeg har egentlig haft stoffet til sådan en taske i lang tid, og ville lave mønster selv, men så faldt jeg over et, der bare var alt det jeg ville have – super! Jeg manglede lige et stykke stof til bunden og inden jeg havde set mig om, havde jeg købt nyt stof til hele tasken, for de her lilla farver kunne jeg ikke stå for!

Tasken er ca. 26cm høj og 30cm bred. Lille, men stor nok til at have et hækleprojekt i, samt masser af garn. Lommerne er ikke dybe nok, efter min mening, så når jeg laver den næste og det gør jeg, så skal det laves om.

Min vidunder maskine, den nye (første) overlocker er blevet pakket ud og står og ser spændende ud. Der følger en masse udstyr med og en DVD.. haha.. kompleks! Jeg har trådet sådan en før, så det skal nok gå og når jeg engang får snøvlet mig sammen til at få købt tråd til den, så kommer det til at køre der’ud’af 🙂

Jeg efterlader jer med billeder af min vidundertaske – skønt at være fri for plastikposer i fremtiden!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/haekle-krea-taske/

6 kommentarer

3 pings

Spring til kommentar-formularen

 1. HVor er den bare blevet flot og sikke yndige farver. Det blomstrede stof er bare skøn.

   • on 16. september 2012 at 18:54

   Hej Irene.
   Tak skal du have. Det var også det blomstrede, der gjorde at jeg købte nyt stof til hele tasken 🙂

 2. 🙂 Du behøver da ikke komme på sykursus.
  Sød og total gennemført taske.

   • on 16. september 2012 at 18:53

   Tak skal du have Tove, jeg er også lidt stolt, men jeg har stadig meget at lære, specielt med sådan noget som tøj til mig selv, som jeg gerne vil i gang med – jeg syntes det er svært at finde noget pænt/livligt/glad tøj i min efterhånden lidt større størrelse 🙂

  • ann on 11. september 2012 at 21:49
  • Svar

  Den er jo virkelig sød 😀

   • on 16. september 2012 at 18:51

   Tak skal du have Ann – jeg er også glad for den 🙂

 1. […] 11/09/2012: Hækle Krea Taske […]

 2. […] 11/09/2012: Hækle Krea Taske […]

 3. […] omkring rygestop (10) Seneste Kreativitet11/09/2012: Hækle Krea Taske Min nye hækle krea taske "Jeg er så glad for min taske…" haha! Yes! Jeg har syet! Efter en […]

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping