Geilsk – Vores strikkekreationer | Plads og hjerterum til alle

Skriv en kommentar
Del med verden:

||| Geilsk – Vores strikkekreationer |||

Facebook gruppen med plads og hjerterum til alle

 

Smut ind til www.facebook.com/groups/geilsk og støt gruppens opstart

Geilsk - Vores strikkekreationer

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/geilsk-vores-strikkekreationer-plads-og-hjerterum-til-alle/

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • galina on 23. marts 2015 at 09:39
  • Svar

  Hej Marianne!!! Har lige læst dit indlæg om sykurser i Randers AOF i 2012. Undskyld, jeg skriver mit kommentar her, men en anden indlæg er lukket for kommentarer. Jeg gik også der, okt 2012, som min første sykurser. .Og ja,..jeg tror det er mig denne udlænding. Beklage, at du synes jeg var méget tillukket, sådan er jeg for det meste med de nye mennsker, det er slet ikke noget med sproget at gøre.Det var vist ikke en god oplevelse til dig. Jeg gik til alle de undervisninger, da jeg var ( og er stadigvæk) helt ny inden for syning. Jeg har også været noget skuffet, da forventninger var noget anderledes. Men jeg fandt ud af, at man skal spørge om hjælp, om gode råd….Jeg vil faktisk begynder at gå igen, når det vil blive åbnet for tilmelding. Noget har jeg da lært!Det kan være , vi ses der anden gang. 😉

  • Heidi Nielsen on 18. marts 2015 at 18:08
  • Svar

  hej Marianne, Bente har sin egen fb-gruppe, der hedder Geilsk, prøv at følge den for den er meget hyggelig. 🙂

  1. Det er en Facebook side, ikke helt det samme, men ja, den følger jeg tæt 👍:)

 1. Jeg har skyndt mig at melde mig til din gruppe.
  Jeg har lige købt ind til et stort topstykke og glæder mig allerede til at prale af det!
  Nogen af de Facebookgrupper er lige træls nok. Jeg er lynhurtigt gået væk fra nogen stykker, fordi der var for meget ‘fnidder/dims’ i dem.

  1. Den er også flot. Jeg har just strikket de første 3 pinde i “Lille Topstykke” til Rose.
   God fornøjelse med dit strik og velkommen 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.