Garn og solskin

Skriv en kommentar
Del med verden:

Solskin, garn og hyggeSå fik man lige en sms om at der var landet en pakke med garn, leveret til den nærmeste Shell tank, der dog alligevel er lidt af en gåtur væk.

Valget var at vente på at der ville komme en som kunne køre mig, eller samle mine superkræfter  og komme afsted – jeg gjorde det sidste 🙂

Sikken et fantastisk dejlig vejr! Solskin og blå himmel!

På vejen fik jeg købt en neglelakfjerner, jeg er nemlig begyndt at lege kvinde og har fået filet negle og pyntet dem. Man kan godt falde i et hul af ligegyldighed når alle dage ligner hinanden og man ikke er sammen med andre mennesker. Det er slut nu, det er 2015 og det er altså mit år 🙂

Garnet er til veste til Rose & James. De bliver holdt i neutrale farver så de kan gå til det meste, men hvis de bliver et hit, så skal der altså farver på. Den grå skulle have været mørkere, men den var desværre i restlager, synes nu også den her er ganske fin. Den perlegrå har et hint af fersken/lilla og er bare så delikat.

Det bliver dejligt at have et lille projekt ved siden af min jakke/trøje.

Bladet hoppede frem på disken og ville med hjem, når man pludselig er begyndt at strikke kan man godt blive fristet af strikkeopskrifter og med mulighed for at vinde garn ved siden af, ja, så må man godt forkæle sig selv lidt når man nu er ude i det pulserende liv 🙂

Hav en dejlig dag, det vil jeg og samtidig glæde mig til at skulle se guldklumperne på fredag <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/garn-og-solskin/

1 kommentar

    • Lone Klint Clausen on 8. januar 2015 at 00:08
    • Svar

    Sikke en dejlig mail at læse

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.