Garn der healer?

Skriv en kommentar
Del med verden:
Garn der healer

Garn der healer

Kan garn det? Heale?

Jeg er med i en FB gruppe hvor fokus er på, at det at hækle (og andet håndarbejde for den sags skyld), er med til at løfte ens psyke når livet er hårdt. Det kan være med til at fjerne tankerne fra det triste og give glæde i stedet – det er sandt 🙂

Jeg har det på samme måde med garn.

Denne uge har været udfordrende for mig (minimalt i forhold til de, det har drejet sig om) men jeg har holdt fanen højt, for der var brug for mig.

Så knækker filmen jo på et tidspunkt, og det var så i dag. Jeg har sovet, været oppe, og smidt mig igen så snart jeg jeg mærkede presset igen. Det her er lige en oppe tur 🙂 Jeg har brugt den på garn. På turen hjem fra bedsteforældredag i James vuggestue (den bette mand smelter mit hjerte) fik jeg chaufføren til at ligge turen omkring Stof & Stil i Tilst.

Det blev til 20 ngl. garn og 2 “fat squares” der skal bruges som foer i mine hæklede punge. Jeg havde valgt en del farver hjemmefra men fik hurtigt valg de sidste – kommer altid hjem med de samme farver, også selvom jeg mener jeg har forsøgt at lade være 🙂

Nu har jeg sorteret alt mit bomuldgarn (igen) og fået det nye med – det healer mig. Jeg kommer ned på jorden, fred og ro, hygge.

Nu skal der hækles på en fræk abekat og så skal der nok soves igen, men jeg er glad og kniber det igen med fokus, så tror jeg at jeg smider alt garnet på sengen og ruller mig i det 😉

Hav en dejlig aften!

PS. Jeg har aldrig behøvet bekymre mig om hvilket parti garnet tilhører (ikke noget med politik), det har altid passet fint – det gør det så ikke mere, øv! Nå men så må man passe det ind de steder man kan og da det primært er små ting jeg hækler, går det nu nok alligevel.

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/garn-der-healer/

1 kommentar

    • Susan on 25. oktober 2014 at 07:50
    • Svar

    Jeg kan også blive glad af at se på garn i god kvalitet og med smukke farver. Og det er jo dejligt, at ha en hobby, der healer 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.