Gang i ugen!

Skriv en kommentar
Del med verden:

Koteletter i fadSå er det tid til at forsøge at komme i gang med denne uge og se hvor meget vi kan klemme ud af den. Ja, jeg ved godt at det er tirsdag, men mandag forsvandt.

I dag har jeg været hos lægen, blot en opfølgning på mine lykkepiller. Vi har aftalt at jeg ikke skal sættes op i dosis men først ser om det fungerer sådan her og det syntes jeg det gør. Jeg ved bare ikke om jeg ville få mere af et liv på større dosis, men jeg hader piller!

I dag fik jeg sørme også handlet ind. Jeg truede i aftes med at jeg ville lave aftensmad i dag og som sagt så gjort. Der er købt ind til koteletter i fad, en ret som jeg selv er ret glad for og som er simpel at lave.

Jeg købte også en melblanding til grove madboller, så det er den helt store maddag i dag 😉

Nu skal jeg have lukket op for mine vinduer og se om jeg ikke kan få gjort lidt rent i stuen og køkkenet – det ville helt sikkert give mig lidt luft…

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/gang-i-ugen/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.