Funktionsfejl i mit hoved

Funktionsfejl i min hjerneDer var engang…

Der har været en opdatering til min blog, der har gjort at det hele ser forkert ud. Jeg lukkede en tid for lige at tage tilløb til at rette det.

I dag har jeg forsøgt at få det til at se nogenlunde ordentlig ud, men der er stadig et par steder, der mangler hvid baggrund bag teksten, men det må vente.

En forstuvet hjerne, eller noget

I forbindelse med min sygdom har jeg mistet evnen til at koncentrere mig i længere tid af gangen, der er heller ikke den adgang til “det jeg ved”, som der var tidligere – og det er frustrerende, kan jeg lige love for. En anden finurlig ting (for at sige det mildt), er at jeg er begyndt at lave mange stavefejl eller skriver et helt andet ord, end det jeg tænkte på at skrive.

Web designeren er pensioneret

Der var engang, hvor jeg programmerede og designede hjemmesider til små og større virksomheder, min hjerne var utrolig hurtig og jeg “så” tingene på en speciel måde, der gjorde arbejdet let og interessant. Jeg tror også at det er denne måde at “se” på, der har gjort det let for mig at forstå både hækle- og strikkeopskrifter.

Nu, hvor jeg har brug for denne kompetence, hvor jeg har fejl på min blog, så er det som om jeg kæmper mig igennem en tåge for at finde den viden, jeg har brug for og den kamp er hård, faktisk fysisk hård, så jeg både bliver træt og får smerter i kadaveret.

I må leve med det

Derfor må I lige leve med hvordan her ser ud lige pt. jeg orker ikke mere lige nu, men jeg vender frygtelig tilbage og tage lidt af gangen – det skal nok lykkes til sidst 🙂

Hav en fantastisk dejlig uge!

 

PS.

Har du husket at tilmelde dig mit nyhedsbrev?
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få fordele
Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog

Modtag mit nyhedsbrev og få lidt fordele


Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter
- dagen før alle de andre?

Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte?
Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/funktionsfejl-mit-hoved/

2 kommentarer

 1. 2
  • Birgitte on 15. oktober 2017 at 23:31
  • Svar

  <3 Elsker stadig din side <3 Og dine "helt nede på jorden" kommentarer… Rigtig god bedring. Stort knus herfra 🙂

 2. 1
  • Hanne on 15. oktober 2017 at 19:44
  • Svar

  Du er altid skøn Marianne. Tvivl aldrig på det

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marianne Topping - Danske hækleopskrifter - Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov