Fred og ro i hverdagen, kreativ på nye måder

Skriv en kommentar
Del med verden:

Søg fred og ro i hverdagen

Fred og ro i hverdagen bliver mit mantra for 2017.

Jeg vil gerne ønske jer allesammen et rigtig godt nytår og takke for alt det, som I gav mig, igen, i 2016 – det var et godt år for os 🙂

Jeg har brugt en del tid på at se på mig selv og hvordan jeg kan finde frem til den fred og ro jeg har behov for i min hverdag, hvordan jeg kan opnå alt det jeg gerne vil, kontra hvad jeg kan.

Her vil stadig være nye opskrifter, søgning efter testhæklere, konkurrencer og hvad vi nu ellers plejer at hygge os med, men der bliver lidt længere imellem.

Jeg vil også vise de ting frem, som jeg laver, selv om det ikke er så meget mere. Også lidt nyt. Jeg er nemlig begyndt at skrive journal, lidt svært at forklare hvad det er, så der er et link sidst i indlægget, men det der tiltrækker mig, er at det er “analogt”, det vil sige, det foregår offline, i en “notesbog” med skriveredskaber. Opmærksomhed på en selv og ens tid, planlægning for at skabe ro i det kaos jeg nogen gange befinder mig i på de dårlige dage.

Jeg glæder mig til at være et mere positivt menneske, stadig at have tid og overskud til at være noget for andre og til at slukke for de mennesker, der påvirker mig negativt 🙂

Har du ting du gerne vil arbejde på i 2017?

Fred og ro betyder også

 • at kunne sige fra
 • at kunne mærke når nok, er nok
 • at kunne hvile med god samvittighed
 • at jeg er god nok selvom jeg ikke kan det jeg engang kunne
 • at slukke for computeren
 • at lytte til en lydbog, eller måske læse den
 • at lære noget nyt uden at skulle være god til det
 • at acceptere at, at have en dårlig dag, ikke er det samme som at have et dårligt liv

Links:

Bullet Journal > www.bulletjournal.com

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/fred-og-ro-hverdagen/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Connie on 6. januar 2017 at 03:11
  • Svar

  Hej Marianne.
  Man bliver så glad, når man ser det du skriver. Både dine håndarbejder og nu “ro i tilværelsen” At du har overskud til det. Jeg har fulgt dig og været venner med dig i et stykke tit. Det er så dejligt. Der er mange der kan have glæde af dine råd og artikler.
  Kærlig hilsen Connie.

  1. Kære Connie
   Tusind tak for dine ord, det varmer godt nok meget <3
   Det er også sådan noget der giver mig lyst til at fortsætte det her "online liv" 🙂

   Kram fra Marianne

 1. Hvor lyder det som en rigtig god beslutning…
  Og en ting er sikkert, selvom vi aldrig har stået fysisk overfor hinanden, så er du et af de mennesker jeg beundre mest, alt det du giver til så mange mennesker og de evne til at dele på trods af de kampe du selv må have.
  Varme tanker fra Gry

  1. Kære Gry

   Jeg er meget ydmyg over for dine store ord og så smiler jeg lidt, for du har GODT nok også haft dit at kæmpe med, og stadig gør, samtidig med at jeg har fulgt dig og dine lyse indlæg, der kan gøre min dag bedre, tak.

   Var et smut omkring din blog og læse. Tror jeg skal i gang med at skifte en hel del Facebook og Instagram tid ud med blog læsning, det er meget mere nærværende og ikke forjaget.

   SEJE hæklerier du har gang i!

   Kram fra Marianne

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.