Strikket sæt til lille Blyp

Skriv en kommentar
Del med verden:

SÅ blev jeg endelig færdig med det første sæt til lille Blyp. Det var en god opskrift at starte med, da det er ren retstrik. Jeg må dog indrømme at mine hænder stadig er i krampe efter de små sokker 🙂

Nu er jeg rastløs og glæder mig til posten kommer med min pakke, så jeg kan komme i gang med en ny trøje, denne gang med små ugler og i rigtige pigefarver.. Godt jeg skal til Randers mandag, så skal jeg sy og bliver ikke nød til at sukke over manglende strikketøj.

Vaskeanvisning:

Vask ved max 40 grader, skåneprogram. Du kan vaske med andet strik.

 Du må ikke bruge tørretumbler 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/forste-saet-til-lille-blyp/

2 kommentarer

  • Pia Funck Johansson on 29. december 2012 at 17:49
  • Svar

  Ih hvor er det altså bare sødt…. Hvor er Janne og Rose heldige at have dig. Har desværre ingen i familien der kan strikke eller hækle. Forsøger selv at lære det. Hurra for youtube 🙂 Har strikket to veste til den lille og en trøje til den store. Vesten var første projekt – Du ved den fra Farmorfabrikken.dk Skøn side 🙂 God dag og fortsat god fornøjelse med alle dine projekter…

  1. Hej Pia
   Tak skal du have, det var startskuddet til min kreativitet og sikke skønt det har været!
   Der er ikke det man kan lære bare man kan finde ud af at søge efter det og gerne forstå lidt engelsk.
   Jeg syntes det er sejt at du er kommet så langt fra “ingenting”, jeg tror at jeg havde det til at ligge i underbevistheden et eller andet sted, men jeg er jo også “gammel” 😉
   Du skal blive ved, for pludselig finder du ud af at det er let og er det ikke bare skønt at give dem noget på, som ingen andre har?
   Hav et skønt nytår!

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.