Fordi jeg kan!

Skriv en kommentar
Del med verden:

Uhuu.. wruum! Der strøg mandag forbi så hurtigt at jeg blev helt svimmel og måtte ligge mig ned, eller hedder det lægge – og før jeg så mig om var tirsdag langt bagude og det gik op for mig at hvis jeg ikke husker at blogge hver dag, ja så tvivler jeg på at jeg overhovedet har været til stede de dage, der ikke er noteret her 🙂

Hjerne

Jeg vil til at være opfinder. Det jeg virkelig har brug for, er en diktafon som kan tilsluttes hjernen direkte. På den måde kan jeg få skrevet en hulens masse sjove, skæve, interessante indlæg hver eneste dag – jeg har nemlig en masse der rumsterer rundt derinde (selvom nogle nok ville stille sig tvivlende over for dette), men det er nærmest umuligt for mig at få det ned på papir og det er s** træls..

Jeg har været ude og gå en tur i dag. Ja, nemlig, ude i det blå. Jeg ringede til Flemming og sagde “jeg går lige en tur”. “Hvorfor?” spurgte han.. “Fordi jeg kan” – var mit svar og så simpelt var det. Jeg var, for en gangs skyld i stand til at komme ud af døren og gøre noget aktivt og det skulle udnyttes.

Janne har haft min bil, så hvis jeg skulle få købt de flag, jeg manglede til Nikolais fødselsdag, ja så var det på gå-ben. Og hvor var det bare den bedste dag jeg havde valgt! Solskin, flot himmel og bare skønt vejr! Jeg fik filosoferet en del på vejen og her kunne jeg have brugt min nye opfindelse.

Jeg fik blandt andet studeret hylderne med cigaretter i kiosken. Forsøgte at føle efter om de gjorde noget, om det ville være anderledes hvis de var gemt væk som de snakker om. Jeg ved det faktisk ikke, altså de gjorde ikke noget for mig, jeg savnede dem ikke, men jeg tror nu nok det kan gøre en forskel for mange at de farvestrålende pakker ikke kan ses.

Janne kom i dag med min bil og Rose. Vi har hygget og fået hjemmelavet pizza til aftensmad. Nikolai er begyndt at fordybe sig lidt i ateisme og det er svært at argumentere imod. Jeg tror jo på udviklingen på denne jord, men samtidig vil jeg gerne tro på et liv efter døden.. Nu må vi vente tålmodigt og se hvem der har ret 🙂

Nikolais Fødselsdag– og så blev det onsdag! Hvis jeg ikke får udgivet dette indlæg nu, bliver jeg aldrig færdig 🙂

Et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen til min skønne søn, Nikolai, der bliver 19 i dag <3

 

 

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/fordi-jeg-kan/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.