Flexjob – Første møde med min jobkonsulent

Skriv en kommentar
Del med verden:

Flexjob, mødet med min JobkonsulentEfter mange år i den kommunale rutsjebane, er jeg endelig blevet visiteret til flexjob. Efter at have været på “pause” i så mange år, er der lige pludselig en helt ny verden jeg skal være i og en masse nyt, der sker omkring mig – men hvor er det positivt 🙂

Efter selve afgørelsen gik luften fuldstændig ud af mig. Jeg var lettet, lykkelig og en helt masse andet positivt, som kun de, der har været der, forstår fuldt ud.  Til tros for alle disse positive vibrationer og glade tilkendegivelser fra omgivelserne, skulle jeg lige en tur ned at vende, både fysisk og psykisk, men heldigvis vidste jeg godt at det var alle disse års bekymringer, der lige skulle fejes ud – og det blev de 🙂

Nu er jeg så tilkendt flexjob og skal ud at søge arbejde. Jeg er meget positiv indstillet og går på med krum hals, selvom man bliver holdt lidt nede af de, der mener det er næsten umuligt at få job. Det skal nok lykkedes, jeg har meget at byde på – så hvem vil ikke have mig?? 🙂 🙂

Jeg har været til møde med min nye jobkonsulent i dag, til registrering og tjek at mit CV er oprettet og i orden. Hun er en af de gode, så der er jeg heldig igen, min sagsbehandler er nemlig også en af dem med både hjerte og forstand 🙂

Den halve times møde blev til en hel time og fotografen blev lidt utålmodig, da han trofast ventede på at køre mig hjem, Men der er så meget jeg skal vide og forstå, men heldigvis skal jeg allerede i morgen til et 2 timers informationsmøde, så måske jeg bliver lidt klogere der?

Jeg skal finde ud af hvad jeg søger af arbejde, hvilke stillinger, der passer til mine skånehensyn og hvad mine kompetencer passer til. Den del tror jeg bliver lidt svær, men mon ikke der også er hjælp til det?

Summa summarum – jeg er glad, jeg kan begynde at planlægge mit liv, mine dage, vide hvad jeg har at se frem til og kunne løfte økonomien en smule – det betyder meget.

Jeg ved at I er mange der ikke er nået til en afklaring, mange der kæmper med de kommunale maskiner og taber den ene kamp efter den anden, men bliv ved! Skift sagsbehandler, få hjælp af en bisidder, få dit liv tilbage <3 <3 I er det værd!

 

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/flexjob-foerste-moede-min-jobkonsulent/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Pia wolsted on 27. september 2017 at 05:43
  • Svar

  Stort tillykke til dig

  • Dorte on 26. september 2017 at 19:05
  • Svar

  Skønt for dig. Flexjob findes. Det skal nok lykkes for dig

  • Jane Oddersborg on 26. september 2017 at 18:44
  • Svar

  Tillykke, det jo så godt 🙂

  • Ann-Jeanett on 26. september 2017 at 16:41
  • Svar

  Hvor er det dejligt for dig 😀 Tillykke Marianne og held og lykke med jobsøgning.

  • Lykke Lyderik on 26. september 2017 at 16:25
  • Svar

  Stort tillykke

 1. Super dejligt at høre og ja der er et job der venter på dig derude. Det er både sikkert og vist. Jeg var også en af de heldige – efter at have sloges med det kommunale system i 1,5 år samtidig med at have svulst i hjernen og en hovedpulsårer der er ødelagt.. Fik jeg en engel’s hjælp og så lykkedes det. ❤️ ønsker dig alt mulig held og lykke med jobsøgning.

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.