Fernando – Bamsen er landet :)

Fernando - Lille Klassisk Bamse

Fernando – Lille Klassisk Bamse

Nej, hvor er jeg glad i aften – det er nemlig lykkes mig at afslutte et af mine hækle projekter – Lil’ Classic Teddy eller Klassisk Bamse, som den også kaldes, er nu færdig og han er bare dejlig.

Jeg har været i gang med den store oprydning og rengøring den sidste uges tid og der har derfor ikke været den store energi til at hækle om aftenen. I dag blev jeg færdig med projekt hjem og kastede mig over hæklenålen 🙂

Fernando, ja, for det hedder han. Det fortalte han mig faktisk inden han overhovedet havde fået en mund – jeg tror det er tankeoverførsel eller noget. Fernando er super glad for at være her i huset, for her er masser af hæklede dyr og andre skabninger. Vi snakker nogen gange om hvordan der skal blive ved med at være plads til dem, men jeg kan altså ikke give dem væk – de er en del af mig 🙂

Ja, skør kan man nok godt kalde mig, men jeg kan også fortælle at når jeg går i seng om aftenen, så er det ikke kun Fotografen, der ligger der – der er også:

  • Dragen Edgar – en lidt større drage, der kommer helt fra Australien
  • Svend Bendt – en ægte viking, som jeg reddede fra Djurs Sommerland
  • Ludwig – en lys, blød bamse, der røg med hjem en dag
  • Kikært – en lille æsel bamse, men bare fordi alle de andre hedder Æsel, behøver han jo ikke at gøre det 🙂
  • Bamse – en meget lille julebamse, som Dragen Edgar passer på

Ja, der er knap med plads i sengen, men sådan er det bare – det er skide hyggeligt at sove med bamser. En dag skal jeg nok få taget billeder af dem alle sammen. Mine hæklede dyr sover jeg dog ikke med – Edgar siger at der må være en grænse 🙂

Hav en dejlig uge – jeg skal være sammen med Janne og Rose i morgen – efter en lang uge hvor de var på Kreta, så jeg glæder mig. På onsdag tager Fotografen og jeg nattoget til… ja, Köln og kommer hjem igen søndag.

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/fernando-bamsen-er-landet/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping