Feen Anemone kom i aftes

Feen Anemone

Feen Anemone

Her har været stille i lang tid. De andre dyr i Tulles Zoo havde vænnet sig til tanken om at der ikke kom flere og de bredte sig godt på den plads, der nu var.

I aftes bliv stilheden her på campingpladsen dog brudt af en lille lyd af baskende vinger og stor var min glæde da jeg så en lille fe, flyve frem og tilbage uden for døren.

Hvor var hun sød og rigtig farverig, og jeg var allerede ved at finde en plads til hende ved vinduet, da hun forklarede mig at hun slet ikke skulle bo her…

En lille pige, der hedder Chili, på 6 år, besøger sin bedstemor her på campingpladsen hver torsdag og overnatter til fredag. Hun har i lang tid kigget langt efter Tulles Zoo og Feen Anemone, havde hørt at jeg havde lovet hende en lille hæklet ven – derfor var hun kommet 🙂

Feen Anemone er ca. 26cm fra tå til toppen af hatten.

Nu glæder jeg mig til at Chili kommer i dag, for jeg er sikker på at hun bliver rigtig glad for at få Feen Anemone med hjem – selv er jeg en smule trist – det er aldrig let når de små flyver hjemmefra ;0)

Hov! I skal da også lige se hendes små vinger og søde små trusser 🙂

Feen Anemone med vinger og trusser

Feen Anemone med vinger og trusser

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/feen-anemone-kom-i-aftes/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping