Få mindst 3 timer ekstra i døgnet!

Skriv en kommentar
Del med verden:
Spar tid - drop smøgerne

Spar tid - drop smøgerne

Det er helt utroligt. Jeg har fået mindst 3 timer ekstra i døgnet foræret – kvit og frit!

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har tænkt den tanke før, eller måske har jeg og så er den bare fløjet videre. Én ting er dog sikker – jeg er bare så glad!

Som ryger røg jeg mindst 20 smøger om dagen. I løbet af de sidste 3-4 år har jeg kun røget udenfor. Det vil sige at jeg rent faktisk ikke har foretaget mig noget mens jeg røg, andet end at ryge.

Nogle af smøgerne blev røget bag rattet i bilen, de tæller selvfølgelig ikke med i mit regnestykke, men til gengæld har jeg sagt 10 minutter pr. smøg og det er nok lige i underkanten da jeg for det meste røg en hel smøg over 2 gange, men 10 minutter er det.

20 smøger af 10 minutter er lig med 200 minutter og det er ca. 3 ½ time om dagen.

I mit nye liv, bruger jeg ikke min tid på at ryge, derfor har jeg fået foræret 3 ½ time om dagen, der nu er fri til at gøre det jeg har lyst til. Jeg har ikke røget siden begyndelsen af november sidste år, og sjovt nok er det først nu, jeg fokuserer på tiden.

3 ½ timer er lang tid og hvis jeg mærker efter kan jeg faktisk godt mærke at mine dage er blevet længere 🙂

Hvis du står og overvejer om du skal holde med at ryge, så lav dit regnestykke og se om du ikke kan finde noget bedre at bruge din tid på 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/fa-mindst-3-timer-ekstra-i-dognet/

2 kommentarer

 1. Tænk, kan man virkelig få så meget tid forærende ved at holde op med at ryge! Jeg ryger ikke, men kunne da godt bruge lidt ekstra tid 🙂
  Vores campingvogn, står stadig opmagasineret, men campist bliver jeg aldrig, selvom vi har taget mange ture både i telt, med camplet og campingvogn.

   • on 31. marts 2012 at 18:22

   Hej Pia

   Ja, man får næsten lyst til at begynde og så holde op igen for at prøve det, ikke? Nej vel 🙂

   Jeg kalder egentlig ikke mig selv for campist, for det føler jeg ikke helt vi er. Vi bruger begge to meget tid på vores bærbar, og om aftenen ser vi gerne tv eller en DVD. For os er det et spørgsmål om at komme ud hvor vi får mere luft og lys end når vi bor i vores lejlighed. Derfor betyder det meget for os. At jeg så aftenbader med nogle dejlig kvinder når vandet bliver lidt varmere – se det er jo blot en bonus 🙂

   Hilsen Marianne

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.