Erotisk buttet

Skriv en kommentar
Del med verden:

Der er mange, når man taler om at holde med at ryge, der ikke tør “fordi de er bange for at tage på”.. Hvorfor hører man ikke flere, der holder op med at ryge “fordi de er bange for at dø”?

Ja, jeg har taget på, ja, det er da lidt træls, men jeg lever. Jeg har aldrig været bange for vægten i forhold til at holde op med at ryge, men jeg har altid været bange for at dø. “Jeg skal nok få ram på dig en dag” har min læge sagt efter endnu en lungeundersøgelse, der var fin. Ja, den chance er der jo og hvorfor øge odds?

Hvorfor er det så skræmmende for os, primært kvinder, at tage på i vægt? Hvad skal vi leve op til? Min mand er stor, både i højde og i drøjde, men det betyder da ikke at jeg holder mindre af ham eller at jeg begærer ham mindre for det. Jeg er ikke slank, jeg føler heller ikke at jeg er fed. Sikke da et negativt ord, ikke? Fed.

Jeg er blevet større. På den gode side, er det første sted fedtet sætter sig på en kvinde, på brysterne og det kan vi vel ikke klage over 😉

Jeg er ikke fed, jeg er blot erotisk buttet og det er da skønt!

Glem vægten, du skal tage 20-30kg på før det er lige så sundhedsfarligt som at ryge og hvis du gør det ved at smide smøgerne væk.. ja så har du et problem der skal behandles. Der er ikke noget som helst, der kan tale for at blive ved med at ryge, ikke noget som helst..

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/erotisk-buttet/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.