Er du muse-sikker?

Skriv en kommentar
Del med verden:
Musesikker opbevaring

Musesikker opbevaring

Nu er vi så småt ved at finde rundt i campingvognen og i morgen bliver jeg færdig med rengøring inden for – derefter kommer turen til forteltet, men det lysner 🙂

Jeg sukkede lidt over hvordan jeg skulle opbevare mit garn i år – sidste år havde jeg det til at hænge i i en krog fra en teltstang, men vi fik besøg af en ninja-mus og så var hele posens indhold ødelagt.

Nu er jeg for det meste et godt menneske, så musen slap med at blive fanget i en venlig musefælde (uden aflivning) og blev sat ud på den anden side af vejen (selvfølgelig kan den ikke finde tilbage..)

Fotografen sagde at så måtte vi jo købe en lukket kasse.. EN sagde jeg … det kan vist ikke gøre det, så nu er jeg ved at planlægge en indkøbstur til Jysk, for at sikre garn og andre kreating – hvordan jeg i det hele taget skal få plads til det hele aner jeg ikke, men under rengøringen fik jeg smidt en masse ud og hvis vi lader være med at fylde skabene med madvare og den slags pjat – ja så går det nok 🙂

Jeg er træt som et ondt år. Jeg har det ikke så godt med at skulle noget hver dag, så jeg begynder at trænge til nogle stille dage, men det kommer – og så bliver det altså rart at flytte i campingvogn, jeg kan allerede mærke det..

Håber at I har en dejlig påske!

PS. Jeg er blevet oversætter for K and J Dolls, så i løbet af året bliver flere og flere af deres opskrifter oversat til dansk. Jeg ved godt det er købe opskrifter, men de er det værd – jeg har selv købt flere fra dem 🙂

– og nej, jeg har endnu ikke fået barnebarn #2 – Janne har termin på onsdag, så vi nærmer os!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/er-du-muse-sikker/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg kunne ikke lade være med at trække rigtig meget på smilebåndet da jeg læste om Ninja-musen 🙂 Jeg ved det er en hver krea kvindes mareridt hvis der går mus i garnet, jeg så bare lige Ninja-musen for mig 🙂
  Jeg håber at dine kasser kan holde alle slags mus ude i denne camping sæson.

  1. Hej Tanja

   Det var faktisk også sjovt. Vi havde først én mus, der var rigtig hyggelig. Jeg mener jo at det er os, der indtager deres hjem, så vi skal kunne leve sammen. Den mus kom frem om aftenen og kom helt hen til min stol.. han var dejlig og kravlede aldrig op.

   Da så dem, der boede bag os, pillede deres telt og gulv ned, ja så kom Ninja-musen. Den kunne krave op af alt og det var vitterlig som at se en Ninja.mus når den kravlede op og kastede sig ud i den blå luft for at nå noget andet..

   Men den kravlede på alt og så bliver det ulækkert.. derfor købte vi fælden og flyttede den over på den anden side af vejen 😉

  • Malvida on 31. marts 2013 at 09:17
  • Svar

  Hej i Campingvognen, jeg har 30 SmartBox og nogle der ligner dem du har på billedet i forskellige farver, mine er sorte og så er der hjul under, det syntes jeg er en rigtig god ide til opbevaring af garn, god dag

  1. Hej Malvida

   God ide med hjul! Jeg fik ikke alt mit garn med i første omgang, tog bare mine UFO’er – men det er jo også sundt 😉
   Ser ud til at vi flytter helt her i løbet af ugen, så ryger hele mit kreaværelse med 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.