En lille vandmand mere..

En lille Vandmand mere

En lille Vandmand mere

Jeg forsøger at komme igang med lidt håndarbejde igen og det lykkes engang imellem.

I går fik jeg syet det sidste til min mors fødselsdagsgave, de kommer hjem fra ferie i morgen så det er i sidste øjeblik 🙂 Jeg venter på at Fotografen gider tage billeder.

I dag har jeg fået strikket højre forstykke færdig på trøjen til Rose og fået hæklet en bjælke mere på mit hemmelige projekt 🙂

For at kunne vise lidt frem, og fordi der lige var plads til en vandmand mere ude på vores gæstetoilet, røg denne her af hæklenålen. De er hurtige og hyggelige at lave.

I morgen skal jeg et smut ned til hals- og ørelægen. Jeg er ikke i tvivl om at jeg har udviklet bihulebetændelse og i, der har prøvet det, ved hvor invaliderende det kan være. Jeg skyller med saltvand, har hovedet over dampbad, bruger næsespray og absolut intet virker. Nu håber jeg at han lige tager en skylletur og at det så er det sidste af denne vinters sygdom – jeg gider ikke mere 😉

Hav en dejlig aften!

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/en-lille-vandmand-mere/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping